Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:23:38

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ
Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ
Πηγή: ΑΠΕ  29/11/09-14:18

 Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία εκλογής για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γ. Κουμουτσάκο.

«To τεχνικό πρόβλημα, που υπήρξε νωρίτερα στο δίκτυο του ΟΤΕ και έχει επηρεάσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τη διαδικασία του ηλεκτρονικού συστήματος, (μετά από συνεργασία και ενεργοποίηση του ΟΤΕ), αποκαθίσταται σταδιακά» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος: Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, η διαδικασία εκλογής εξελίσσεται ομαλά είτε «online», όπου έχει αποκατασταθεί είτε «offline», όπου δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί η λειτουργία.

Ο κ. Κουμουτσάκος, που επισήμανε ότι η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη υπογράμμισε ότι όσες καταγραφές χρειάστηκε και χρειάζεται να γίνουν «offline», θα ενταχθούν αμέσως στο σύστημα, όπου και μόλις αυτό αποκατασταθεί, καθώς και ότι «οι κάλπες δεν θα κλείσουν εάν δεν έχει περαστεί στο σύστημα «online» ό,τι έχει καταγραφεί «offline»».

Παράλληλα, ανακοίνωσε την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής «να παραταθεί κατά μία ώρα η ψηφοφορία, ακριβώς λόγω αυτής της δυσλειτουργίας που σημειώθηκε».-


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου