Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 23:15:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Ενημέρωση Ιω. Οικονόμου, εκπροσώπου της υποψήφιας για την αρχηγία της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη
Ενημέρωση Ιω. Οικονόμου, εκπροσώπου της υποψήφιας για την αρχηγία της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη
Πηγή: Express.gr

   «Επειδή ορισμένοι επιμένουν να ασχολούνται μόνο με την ήττα και όχι και με τα αιτιά της, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι την περιόδο που η Ντόρα Μπακογιάννη έδινε μάχες για την παράταξη παντού, κάποιοι άλλοι κρύβονταν στην εκλογική τους περιφέρεια», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, εκπρόσωπος της υποφήφιας για την αρχηγία της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

    «Ας μας απαντήσουν όσοι αμφισβητούν την αγωνιστικότητα και τη συνέπεια της Ντόρας Μπακογιάννη, πόσες φορές τα τελευταία πέντε χρόνια υποστήριξαν οι ίδιοι τη Νέα Δημοκρατία απέναντι στο ΠΑΣΟΚ», είπε και πρόσθεσε πως η κα Μπακογιάννη, στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 και μετά, αντιμετώπισε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεκάδες φορές σε τηλεοπτικές αναμετρήσεις, ενώ κάποιοι άλλοι μόλις μία φορά στα πέντε χρόνια.

    «Η παράταξη και οι νεοδημοκράτες χρειάζονται αρχηγό μαχητή, αυτόν τον αρχηγό φοβάται το σύστημα ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό δίνει τα ρέστα του σε βάρος της κα Μπακογιάννη», συνέχισε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για «πολιτική μικροψυχία, που δεν ταιριάζει σε κάποιον, ο οποίος φιλοδοξεί να ηγηθεί μιας μεγάλης παράταξης», με αφορμή αναφορές, που έγιναν χθες στην επιτυχία του Βουκουρεστίου, χωρίς να ακουστεί το όνομα της κας Μπακογιάννη, την οποία χαρακτήρισε «αρχιτέκτονα αυτής της πολιτικής».

    Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι καταβάλλουν, από την πλευρά της κας Μπακογιάννη, αλλά και από την Οργανωτική Επιτροπή και τους άλλους υποψηφίους, κάθε προσπάθεια, ώστε να προσέλθουν στις κάλπες, όσο το δυνατόν περισσότεροι νεοδημοκράτες.

    Σημείωσε πως γύρω απο την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη «κινητοποιούνται όλοι εκείνοι, που γνωρίζουν ότι δυνατή Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη Νέα Δημοκρατία, όλοι εκείνοι που ξέρουν ότι η ιδεολογική περιχαράκωση οδηγεί στη συρρίκνωση».

    «Η Ντόρα Μπακογιάννη κερδίζει την υποστήριξη των νεοδημοκρατών, γιατί γνωρίζουν ότι εκφράζει την αδιάκοπη συνέχεια, αλλά και τη νικηφόρο προοπτική της παράταξής μας», συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι η μάχη πρέπει να γίνει με καθαρά πολιτικά κριτήρια «κι ας επιμένουν ορισμένοι σε μισόλογα, υπονούμενα και ατεκμηρίωτες επιθέσεις».

    Ακολούθως υπέβαλε τα εξής ερωτήματα:

    - Μπορεί η παράταξη να γίνει ελκυστική στους νέους και τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας με ιδέες, που μυρίζουν ναφθαλίνη;

    - Η προοπτική της ΝΔ εξασφαλίζεται με πολιτικές, που οδήγησαν σε λουκέτο, κόμματα που τις εφάρμοσαν στο παρελθόν, ή με ηγέτη που θα έχει διεθνή ακτινοβολία, πολιτική συνέπεια και ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσουμε το ΠΑΣΟΚ;

    - Ποια Νέα Δημοκρατία θα κάνει περήφανους τους Νεοδημοκράτες; Εκείνη που θα αναδεικνύει τα αυτονόητα, τα ιδεατά, ή εκείνη, που θα αποδομεί τους Σοσιαλιστές παντού;

    Τέλος, ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητας της κας Μπακογιάννη έκαναν οι βουλευτές Ιωαννίδης και Γαληνός, η βουλευτής Ευγενία Τσουμάνη Σπέντζα, ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, τέσσερα από τα πέντε μέλη της ΔΑΚΕ, που μετέχουν στην εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, και δέκα από τα δώδεκα μέλη της ΔΑΚΕ, που μετέχουν στη διοίκηση της ΓΣΕΕ. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου