Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 19:15:00

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Ο Ευ. Μεϊμαράκης στο πλευρό της Ντ. Μπακογιάννη
Ο Ευ. Μεϊμαράκης στο πλευρό της Ντ. Μπακογιάννη
Πηγή: Express.gr
  ΛIΓA 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στη Ν.Δ., Ευ. Μεϊμαράκης δήλωσε την υποστήριξή του στην Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βολές για την εσωκομματική διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ. και διερωτήθηκε: «Γιατί η Ν.Δ. χρειάζεται δύο μήνες να εκλέξει αρχηγό, την ώρα που η χώρα χρειάζεται μόλις 23 μέρες για να βγάλει πρωθυπουργό;».

Εν τω μεταξύ η μάχη των τριών υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλά κρατεί. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική ομιλία της αύριο το βράδυ στην Πλατεία Κοτζιά, μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, στο Ζάππειο, θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Την ίδια ημέρα ο Π. Ψωμιάδης θα περιοδεύει στις Σέρρες.

Οι επιτελείς του κόμματος εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι το εγχείρημα της εκλογής προέδρου από τη βάση θα στεφθεί με επιτυχία και η συμμετοχή των οπαδών της Ν.Δ. θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Και για τον λόγο αυτό αυξήθηκαν τα εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα σε 1.600 από 1.540, που είχε αρχικώς αποφασισθεί.

Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει exit poll στην όλη διαδικασία, επειδή οι εταιρίες δημοσκοπήσεων εξέφρασαν την άποψη ότι θα ήταν παρακινδυνευμένο το εγχείρημα. Η, δε, ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. θα γίνει με την παραδοσιακή μέθοδο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου