Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:25:55

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ., Α.Σαμαρά στη Μακεδονία
Περιοδεία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ., Α.Σαμαρά στη Μακεδονία
Πηγή: Express.gr
 

   Στην Κρύπτη του Μακεδονικού Αγώνα, στον υπόγειο χώρο της μητρόπολης και το Εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης ξεναγήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης 'Ανθιμο.

    «Στην εκκλησία τιμάμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα, επειδή είναι εκείνα που εκφράζουν τη βούληση και την τιμή του λαού προς τα πρόσωπα τους. Είναι επόμενο και φυσικό και δίκαιο», δήλωσε ο μητροπολίτης και πρόσθεσε: «Εχω ένα αίσθημα και θα σας το πω. Εξαιτίας και της καταγωγής του κ. Σαμαρά, το γενεαλογικό του δένδρο, μέσα μου, αυτό που με πληροφορεί η συνείδηση μου είναι ότι ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται».

    Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το περίπτερο της κοινωνικής οργάνωσης «Αγάπη», στον πεζόδρομο της Ικτίνου, όπου η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη μοίραζε ενημερωτικό υλικό ενάντια στη βία σε βάρος των γυναικών. Η κ. Ράπτη είπε πως ο κ. Σαμαράς, με την παρουσία του, πολλαπλασίασε το μήνυμα της εκδήλωσης, του ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον αγώνα του και «καλή δύναμη» στη Ν.Δ. και να τους βρει ενωμένους η επομένη των εσωκομματικών εκλογών.

    Το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς μιλάει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κοζάνη και στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου