Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 04:52:52

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Συμφώνησαν οι τρεις υποψήφιοι για τη διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ.
Συμφώνησαν οι τρεις υποψήφιοι για τη διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ.
Πηγή: Express.gr
 TH συμφωνία τους σε όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία εκλογής αρχηγού έκαναν γνωστή χθες οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της Ν.Δ., μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Δημήτρη Σιούφα, τον γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη και τον γενικό διευθυντή της Ν.Δ. Μενέλαο Δασκαλάκη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σιούφας δήλωσε ότι «ήταν συνάντηση ευθύνης, όπου εξετάσαμε την όλη πορεία μέχρι την Κυριακή, όπου η Ν.Δ. κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εκλογή αρχηγού από τη λαϊκή της βάση». Πρόσθεσε, δε, ότι συμφώνησαν σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκλογή και για την πρώτη Κυριακή και για την επόμενη, εφόσον χρειαστεί.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και πως υπήρξε συμφωνία σε όλα μεταξύ των υποψηφίων. Και τόνισε: «Καλούμε όλες τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες να συμμετέχουν. Είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση η εκλογή αρχηγού. Με τη συνεργασία όλων, όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ότι θα χρειαστεί και επαναληπτική εκλογή, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Θα μιλήσει ο λαός!».

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι «συνεργαστήκαμε άριστα σε όλα τα θέματα» και έδωσε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή. Και πρόσθεσε: «Είναι μια γιορτή δημοκρατίας της Ν.Δ.».

Σε ερώτηση για το αν εκτιμά ότι θα χρειαστεί δεύτερη Κυριακή, απάντησε ότι αυτά θα τα αποφασίσει ο κόσμος.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε, συνυπογράφει σε όλα και πως «ενωμένοι μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα».

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες στη Ν.Δ., όλο και περισσότερα στελέχη ανοίγουν τα χαρτιά τους σχετικά με το ποιον θα στηρίξουν για την ηγεσία του κόμματος.

Eτσι, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου, εκπρόσωπος της υποψήφιας αρχηγού της Ν.Δ., Ντόρας Μπακογιάννη, την υποψηφιότητά της δήλωσαν ότι στηρίζουν ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, η βουλευτής Δωδεκάνησου, Νίκα Ιατρίδου, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος και ο πρόεδρος της Eνωσης Κυπρίων Ελλάδος, Λάιος Λάιου.

 

 

 

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου