Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 11:04:10

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Τον Αντώνη Σαμαρά στηρίζει ο Σταύρος Δήμας
Τον Αντώνη Σαμαρά στηρίζει ο Σταύρος Δήμας
Πηγή: Express.gr  24/11/09-20:25

 Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ εξέφρασε σήμερα από το Στρασβούργο ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, Σταύρος Δήμας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Επίτροπος ερωτηθείς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο από δημοσιογράφο, σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΔ ανέφερε τα εξής: "Με τον Αντώνη Σαμαρά είχα πολλές και συστηματικές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και πρόσφατα σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα.

Με βάση το ενδιαφέρον του αυτό για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τις θέσεις του για την πολιτική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό πιστεύω ότι η ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος αποτελεί την καλύτερη επιλογή". Στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ τάχθηκαν με δηλώσεις τους ο τέως βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αδρακτάς, ο πρώην υφυπουργός 'Αμυνας και βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας,ο τέως βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης και η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Λιάνα Γούτα.

Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις πληροφορήθηκε τη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του από τον Επίτροπο στην Ε.Ε. κ. Σταύρο Δήμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Σταύρο Δήμα συνεργαστήκαμε στενά, στα χρόνια που εκείνος ήταν Επίτροπος κι εγώ ήμουν ευρωβουλευτής. Είναι διεθνής προσωπικότητα, ένας από τους πιο επιτυχημένους Επιτρόπους. Με ιδιαίτερα μεγάλο κύρος και αποδοχή απ' όλες τις πτέρυγες του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά κι από όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, στο δύσκολο χαρτοφυλάκιο του Περιβάλλοντος που του εμπιστεύθηκε η Κομισιόν. Είναι, λοιπόν, μεγάλη τιμή για μένα η υποστήριξή του Σταύρου Δήμα. Και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα... Όλοι μαζί θα φτιάξουμε την Νέα Δημοκρατία, πιο μεγάλη, πιο δυνατή, πιο ευρωπαϊκή, πιο ενωμένη. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη πίστη στις αρχές της και τις φιλελεύθερες ιδέες, με μεγαλύτερη απήχηση κι επιρροή στην ελληνική κοινωνία».
 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου