Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 16:31:14

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Νέες προσχωρήσεις στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά
Νέες προσχωρήσεις στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά
Πηγή: Express.gr
 Νέες προσχωρήσεις στο πλευρό του υποψηφίου αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ανακοινώθηκαν σήμερα.   Συγκεκριμένα στο πλευρό του κ. Σαμαρά τάχθηκαν ο τέως βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αδρακτάς, ο πρώην υφυπουργός 'Αμυνας και βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας,ο τέως βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης και η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Λιάνα Γούτα.

    «Η πολιτική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον της ΝΔ.Η Παράταξή μας χρειάζεται αυτή την ώρα ηγεσία και πολιτική που θα οδηγήσει στην αμφίπλευρη διεύρυνση και ως εκ τούτου στην εξουσία.Ο Αντώνης Σαμαράς εγγυάται αυτή την προοπτική»,δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ.Αδρακτάς.

    Από την πλευρά του ο πρώην υφυπουργός 'Αμυνας Κώστας Τασούλας δήλωσε ότι «η ΝΔ από τις Ευρωεκλογές και μετά υφίσταται μια επιδεινούμενη δοκιμασία. Εκλογική, πολιτική και κομματική. Με αποκορύφωμα το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.Την οδυνηρή ήττα, την χωρίς προηγούμενο αυτή ήττα».

    Επεσήμανε ότι και μετά την ήττα, η εικόνα της εσωκομματικής αντιδικίας για την ηγεσία, συνιστά εν μέρει συνέχιση της δοκιμασίας και μάλιστα χρονικά μακρόσυρτη συνέχιση,«δεδομένου ότι για περίπου δυο μήνες μετά τις εκλογές, συζητούμε, διαφωνούμε και μερικοί συγκρουόμαστε για το πρόσωπο του νέου προέδρου του κόμματος».

    Και ο κ.Τασούλας καταλήγει:

    «Κατέληξα στην απόφαση να ψηφίσω την Κυριακή 29 Νοεμβρίου τον κ. Αντώνη Σαμαρά, γιατί θεωρώ πως αντιλαμβάνεται περισσότερο το δεινό πρόβλημα της παρατάξεως μας,πρόβλημα αποχωρήσεως των λεγομένων - κακώς- «δεδομένων» ψηφοφόρων με τους οποίους και πρώτα από όλα θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης,ώστε με εφαλτήριο ένα συμπαγές και ισχυρό ποσοστό να μπορέσουμε να κερδίσουμε από δεξιά μας και αριστερά μας τους πολίτες που θα μας οδηγήσουν και πάλι στα πρωτεία».

    Ο κ. Σαμπαζιώτης στη δήλωσή του τονίζει ότι «έχουμε πληρώσει ακριβά στο παρελθόν τις υπερβολές και τους εσωκομματικούς πολέμους και γι' αυτό ακριβώς είμαι πεπεισμένος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, θέτοντας πάνω απ' το προσωπικό συμφέρον, το συμφέρον της παράταξης, αλλά και το συμφέρον του τόπου» και κατέληξε:

    «Το Μεσσηνιακό λαό βέβαια η ύπαρξη Μεσσήνιου πολιτικού ανάμεσα στους υποψήφιους δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο, γι' αυτό και θεωρώ πως η Μεσσηνία θα τοποθετηθεί τοπικιστικά,συναισθηματικά και πατριωτικά».

    Η Λιάνα Γούτα δήλωσε ότι ο νέος αρχηγός πρέπει να τα αλλάξει όλα και να ξανακάνει «νέα» τη ΝΔ,αφήνοντας πίσω το παρελθόν, κρατώντας μόνο τα διδάγματα, αλλά κοιτώντας στο μέλλον.

    Στο μεταξύ, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε το μεσημέρι σε φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ.

    Στην ομιλία του επιτέθηκε στους μηχανισμούς και με σύνθημα «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» ανέφερε ότι η βάση νίκησε τους μηχανισμούς και επισήμανε ότι θα μπουν τέλος στα φέουδα.

    Ο κ. Σαμαράς ανέφερε επίσης ότι θα αξιοποιήσει νέους ανθρώπους, και επανάλαβε το τρίπτυχο «οργάνωση, ιδεολογία, ενότητα».

    Τόνισε ότι πρέπει να αναδειχθεί η ιδεολογία της ΝΔ και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν στις κάλπες για να ψηφίσουν,τονίζοντας ότι όποιος και να βγει πρόεδρος την επόμενη μέρα στη ΝΔ θα είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου