Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:47:21

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Αντ.Σαμαράς: "Ιδεολογία απέναντι στη γύμνια του κυβερνητισμού"
Αντ.Σαμαράς: "Ιδεολογία απέναντι στη γύμνια του κυβερνητισμού"
Πηγή: ΑΠΕ  23/11/09-20:13

 Σε εργαζόμενους μίλησε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τον κ. Σαμαρά προλόγισε το στέλεχος της ΔΑΚΕ Φίλιππος Ταυρής. Ο κ. Σαμαράς στάθηκε για άλλη μια φορά στο θέμα της ανάδειξης της ιδεολογίας απέναντι στη γύμνια - όπως είπε - του κυβερνητισμού και τόνισε ότι απεχθάνεται να αισθάνεται ότι η ιδεολογία είναι κυβερνητισμός.

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως έχει μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα και πρέπει να δοθεί, όπως είπε, έμφαση στην ιδεολογία και την οργάνωση. «Έχουμε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μη νομίζετε ότι αν βγαίναμε κυβέρνηση σε λίγους μήνες θα ήμασταν καλύτερη κυβέρνηση, αν δεν έχουμε οργάνωση και ιδεολογία» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Είπε επίσης ότι «ζούμε επαναστατικές στιγμές.

Η παράταξη από κάτω προς τα πάνω ανέτρεψε τους μηχανισμούς» και εξαπέλυσε επίθεση κατά του  Νεοφιλελευθερισμού ο οποίος, όπως είπε, έχει γίνει για τους λίγους και βασίζεται σε στενόμυαλη - όπως την χαρακτήρισε - άποψη πως αν οι λίγοι ευημερούν μπορούν να γίνουν επενδύσεις.
Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ενότητας και τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο από Δευτέρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για να προασπίσουμε τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τις αρχές του».

Επέμεινε στο θέμα της ιδεολογίας και της παραγωγής πολιτικής, τονίζοντας ότι αν δεν πούμε για ιδεολογία και θέσεις δεν έχουμε πει τίποτα, ενώ απευθυνόμενος στο ακροατήριό του τόνισε ότι «δεν είστε πελάτες, είστε πολίτες» και τους κάλεσε να «πλημμυρίσουν την κάλπη στις 29 Νοεμβρίου» και να φέρουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, γιατί «όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο ισχυρότερος θα είναι ο νέος ή η νέα πρόεδρος» είπε ο κ.Σαμαράς.
Αναφερόμενος στην ανεργία και την απασχόληση ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι τα τρία προτάγματα για την εργασία είναι «αξιοπρέπεια στη δουλειά, ασφάλεια στη δουλειά και προοπτική στη δουλειά». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου