Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:27:18

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές στη ΝΔ arrow Δήλωση στήριξης του βουλευτού Σπύρου Ταλιαδούρου προς Ντ. Μπακογιάννη
Δήλωση στήριξης του βουλευτού Σπύρου Ταλιαδούρου προς Ντ. Μπακογιάννη
Πηγή: ΑΠΕ  23/11/09-13:53

Η δήλωση του κ. Σπύρου Ταλιαδούρου έχει ως εξής: "Η δρομολόγηση διαδικασιών για την εκλογή της νέας ηγεσίας της Ν.Δ. από τη λαϊκή της βάση δίνει τη δυνατότητα στην παράταξή μας να ενισχύσει τη δημοκρατική της λειτουργία και να θωρακίσει την ενότητά της. Προσωπικά θα στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί εκτιμώ ότι διασφαλίζει την αναγκαία ιδεολογικοπολιτική σύνθεση ανάμεσα στις παραδοσιακές μας αξίες και τις σύγχρονες φιλελεύθερες αντιλήψεις. Εκφράζει τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό. Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι και την όποια διαφορετική επιλογή που θα κάνουν φίλοι ή στελέχη του κόμματός μας. Γιατί αυτό είναι δημοκρατία. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό την επόμενη ημέρα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την ανασύνταξη της Ν.Δ., και την ανάκτηση της πρωτοβουλίας των πολιτικών κινήσεων. Γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος απέναντι σε μια Κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς, ήδη στο σύντομο διάστημα κατά το οποίο ασκεί την εξουσία, έχει δώσει αρνητικά δείγματα γραφής, αποδεικνύοντας ότι δεν διέθετε ούτε σχέδιο ούτε πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας". 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου