Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 23:18:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καταθέσεις - Επενδύσεις arrow Αύξηση σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες
Αύξηση σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες
Πηγή: ΑΠΕ  25/10/12-14:38

Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες αυξήθηκαν τον Σεπτέμβριο κατά 1,4 δισ. ευρώ και ανήλθαν στο τέλος του μήνα σε 158,7 δισ. ευρώ από 160,1 δισ. ευρώ στο τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), τα οποία επικαλείται δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Financial Times.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι καταθέσεις ήταν σχετικά σταθερές μετά τις εκλογές του Ιουνίου, καθώς μειώθηκαν οι φόβοι για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, αλλά είναι χαμηλότερες κατά περίπου ένα τρίτο από το υψηλό επίπεδο που έφθασαν τον Δεκέμβριο του 2009.

Στην Ισπανία σημειώθηκε αναστροφή της πτωτικής τάσης των τελευταίων μηνών, με τις καταθέσεις στις ισπανικές τράπεζες να αυξάνονται τον Σεπτέμβριο κατά 13 δισ. ευρώ στα 1.505 δισ. ευρώ (1,505 τρισ. ευρώ) από 1.492 δισ. ευρώ (1,492 δισ. ευρώ) τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Στην Ιταλία, οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 30 δισ. ευρώ στα 1.467 δισ. ευρώ (1,467 τρισ. ευρώ) από 1.437 δισ. ευρώ (1,437 τρισ. ευρώ) τον Αύγουστο. Στην Ιρλανδία οι καταθέσεις έμειναν σχεδόν αμετάβλητες τον περασμένο μήνα, ενώ στην Πορτογαλία μειώθηκαν λιγότερο από 1%.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου