Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 19:07:00

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καταθέσεις - Επενδύσεις arrow Ελεγχος από ΣΔΟΕ σε 54.000 άτομα που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό
Ελεγχος από ΣΔΟΕ σε 54.000 άτομα που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό
Πηγή: Express.gr
Σε έλεγχο και διασταυρώσεις στοιχείων σε 54.000 φυσικά πρόσωπα, τα οποία πραγματοποίησαν εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό, την περίοδο 2009- 2012, προχωρά τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο εκτιμά ότι, συνολικά, τα ποσά που βγήκαν στο εξωτερικό τη συγκεκριμένη τριετία υπερβαίνουν τα 22 δισ. ευρώ. Οι έλεγχοι από το ΣΔΟΕ θα αρχίσουν -κατά προτεραιότητα- σε περισσότερα από 3.000 φυσικά πρόσωπα, που έχουν πραγματοποιήσει εμβάσματα άνω του 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.

Για τις παραβάσεις που θα διαπιστώνονται από το ΣΔΟΕ, προβλέπονται: δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, επιβολή πολύ υψηλών προστίμων και απόδοση στο Δημόσιο των φόρων που αναλογούν στα μη δηλωθέντα ποσά. Τα ονοματεπώνυμα και τα ΑΦΜ των 54.000 ατόμων περιέχονται σε CD που διαθέτει το ΣΔΟΕ και οι εντολές για τους ελέγχους δόθηκαν σε σύσκεψη, στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων. 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου