Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 11:47:34

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καταθέσεις - Επενδύσεις arrow Τρεις μήνες... έδωσε η Λαγκάρντ στην ευρωζώνη
Τρεις μήνες... έδωσε η Λαγκάρντ στην ευρωζώνη
Πηγή: Express.gr
ΤΑ περιθώρια για την ευρωζώνη προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση που τη μαστίζει στενεύουν όλο και περισσότερο και πιθανώς να μην έχει στη διάθεσή της χρόνο παρά «τρεις μήνες ή λίγο περισσότερο», σύμφωνα με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ. Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο CNN η K. Λαγκάρντ τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί θα πρέπει να λάβουν με ταχύτητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι χώρες του Νότου αλλά το σύνολο της ευρωζώνης. Τόνισε ότι όλες οι χώρες με υψηλά χρέη και ελλείμματα θα πρέπει να πράξουν ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να φέρουν τα δημοσιονομικά τους μεγέθη σε ισορροπία. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αποτελεί η φοροδιαφυγή, ενώ απατώντας σε ερώτηση για πιθανή έξοδο από το ευρώ υποστήριξε ότι «αυτό είναι μiα αυστηρώς πολιτική απόφαση», την οποία φυσικά θα λάβουν οι ίδιοι οι Έλληνες.

Παράλληλα σε ομιλία της εν όψει της συνόδου Rio+20 Earth στη Βραζιλία, η επικεφαλής του ΔΝΤ έσπευσε να τονίσει ότι «υπάρχει η ανάγκη για την εφαρμογή μιας στρατηγικής που θα είναι καλή τόσο για τη σταθερότητα όσο και για τη στήριξη της ανάπτυξης. Θα πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός ορθής νομισματικής πολιτικής και παροχής βοήθειας προς τις τράπεζες, αλλά και η προώθηση πολιτικών φιλικών προς την ανάπτυξη, σε χώρες, όμως, όπου το επιτρέπει η δημοσιονομική τους κατάσταση».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου