Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 21:43:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καταθέσεις - Επενδύσεις arrow Ραγδαία αύξηση στοιχημάτων για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
Ραγδαία αύξηση στοιχημάτων για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
Πηγή: ΑΠΕ  10/05/12-16:16

Αν κανείς θέλει να στοιχηματίσει για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ίσως να είναι ήδη αργά, καθώς η ραγδαία αύξηση των στοιχημάτων ανάγκασε τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία του τομέα αυτού, την Ladbrokes, να αναστείλει τον στοιχηματισμό αφού είχε μειώσει επανειλημμένα τις αποδόσεις για τις πιθανότητες εξόδου της χώρας ως τα τέλη του 2012, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει για το ίδιο θέμα ότι η "αβεβαιότητα" μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και οι δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης ανάγκασαν την εταιρία να προχωρήσει σε αναστολή των στοιχημάτων, αφού η σεναριολογία για το θέμα αυτό έχει ενταθεί ξανά.

"Είναι ασφαλέστερο για εμάς να αναστείλουμε τον στοιχηματισμό από το να μειώνουμε τα ποσοστά", δήλωσε εκπρόσωπος της Ladbrokes. "Μειώσαμε τις αποδόσεις επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες. Εάν πάρουμε θετικές ειδήσεις θα ανοίξουμε ξανά τα στοιχήματα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Σύμφωνα με το Reuters δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ότι η κρίση στην Ελλάδα θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το ενιαίο νόμισμα, ενδεχόμενο για το οποίο η Ladbrokes προσφέρει απόδοση 33/1. Η εταιρία στοιχηματισμού, που έχει περίπου 2.100 καταστήματα στη Βρετανία, προσφέρει απόδοση 5/6 ότι το ευρώ θα έχει πάψει να υπάρχει ως τα τέλη του 2015 και 4/1 ότι δύο ή περισσότερες χώρες θα έχουν εγκαταλείψει την ευρωζώνη ως τα τέλη της χρονιάς, προσθέτει το Ρόιτερς.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου