Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 11:45:27

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καταθέσεις - Επενδύσεις arrow Επισπεύδεται η ψήφιση της συμφωνίας με την Ελβετία
Επισπεύδεται η ψήφιση της συμφωνίας με την Ελβετία
Πηγή: Express.gr

Την προσεχή Πέμπτη εισάγεται προς συζήτηση και κύρωση στην Ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση Ελλάδας-Ελβετίας για την αποφυγή διπλής φορολογίας.

    Η κυβέρνηση επιθυμεί το σχέδιο νόμου που λαμβάνει πρόνοια και για την παροχή πληροφοριών ανάμεσα στις φορολογικές αρχές των δύο κρατών, να έχει ψηφιστεί πριν από το τέλος του χρόνου, προκειμένου να είναι δυνατή η εφαρμογή του μέσα στο 2012.

    Έτσι, μολονότι η συμφωνία κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας, αύριο κιόλας εισάγεται για συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί στην Ολομέλεια πριν η Βουλή διακόψει τις εργασίες για τις γιορτές.

    Την επίσπευση της ψήφισης της συμφωνίας Ελλάδας-Ελβετίας ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Βάσω Παπανδρέου κατά τη συζήτηση άλλης σύμβασης, ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Καναδά για την αποφυγή διπλής φορολογίας και την πρόληψη της φοροδιαφυγής αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου.

    Τη συζήτηση στην Επιτροπή αξιοποίησαν βουλευτές-μέλη της για να επισημάνουν ότι πολυεθνικές και θυγατρικές τους που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά υπερτιμολογούν τα προϊόντα τους.

    "Υπάρχει πράγματι θέμα με τις ενδοομιλικές συναλλαγές", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, σημειώνοντας ότι απαιτείται βελτίωση και συμπλήρωση της νομοθεσίας που θα στοχεύει στην καλύτερη παρακολούθηση των ενδοομιλικών συναλλαγών και την είσπραξη φορολογητέας ύλης.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου