Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 03:20:55

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καλλικράτης 2011 arrow Αποκλεισμός τελωνείων αύριο στον Έβρο για τον «Καλλικράτη»
Αποκλεισμός τελωνείων αύριο στον Έβρο για τον «Καλλικράτη»
Πηγή: Express.gr
    Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο σχεδιασμό του «Καλλικράτη» οι κάτοικοι δύο περιοχών του Νομού Έβρου που οι δήμοι τους συγχωνεύονται και καταργούνται.

    Στο νότιο τμήμα του ακριτικού νομού, τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων Φερών και Τυχερού είχαν καταθέσει πρόταση για την ίδρυση του Δήμου «Παναγία Κοσμοσώτηρα» με τη συνένωσή τους. Στο τελικό σχέδιο, όμως, δεν πέρασε η πρόταση, αλλά προβλέπεται η συγχώνευση με τους Δήμους Τραϊανούπολης και Αλεξανδρούπολης για τις Φέρες και η συνένωση με τους Δήμους Σουφλίου και Ορφέα για το Τυχερό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις. Αύριο οι κάτοικοι των δύο περιοχών θα αποκλείσουν για δεύτερη φορά το Τελωνείο των Κήπων στα σύνορα με την Τουρκία, ενώ την ίδια ώρα δεν θα λειτουργήσουν καταστήματα και υπηρεσίες.

    Βορειότερα, στους Δήμους Τριγώνου, Βύσσας και Κυπρίνου, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για τη συνένωσή τους με το Δήμο Ορεστιάδας. Οι κάτοικοι, σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα, αναμένεται να προχωρήσουν αύριο το πρωί σε αποκλεισμό του Τελωνείου του Ορμενίου, στα σύνορα με τη Βουλγαρία, επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα των τριών δήμων να συνενωθούν μεταξύ τους για την ίδρυση του Δήμου «'Αρδα». Ταυτόχρονα, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες και τα εμπορικά καταστήματα στην περιοχή. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου