Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 03:45:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Καλλικράτης 2011 arrow «Χρυσή τομή» και προθεσμία ζητεί η ΚΕΔΚΕ για τον «Καλλικράτη»
«Χρυσή τομή» και προθεσμία ζητεί η ΚΕΔΚΕ για τον «Καλλικράτη»
Πηγή: Express.gr
 ΠPOΘEΣMIA δεκαπέντε ημερών θα ζητήσει η ΚΕΔΚΕ προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" στο σχέδιο "Καλλικράτης". Στο τέλος αυτής της διαβούλευσης η ΚΕΔΚΕ θα προχωρήσει σε νέο έκτακτο συνέδριο. Αυτό αποφασίστηκε xθες, κατά τη διεξαγωγή του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με αντικείμενο το προσχέδιο του "Καλλικράτη". Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών ενώσεων δήμων και κοινοτήτων όλης της χώρας.

"Η αναδιάρθρωση της αυτοδιοίκησης αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ αναγκαιότητα. Είναι μέρος της συνολικής μεταρρύθμισης του πολιτικού και διοικητικού συστήματος ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα διοικητικής ικανότητας", είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και τόνισε ότι αν δεν υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στο νομοσχέδιο, "εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτό και δεν μπορούμε να το κάνουμε αποδεκτό". Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ συμφώνησε με τους φόρους που θα διαμορφώσουν τους ΚΑΠ της αυτοδιοίκησης, δεν συμφώνησε όμως με τα ποσοστά.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι υπάρχει ομόφωνη διαφωνία στη μετατροπή των δημοτικών διαμερισμάτων των μεγάλων δήμων σε εκλογικές περιφέρειες γιατί δημιουργούν τον κίνδυνο να λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο ομοσπονδιακά. Την πλήρη αντίθεσή τους στο σχέδιο "Καλλικράτης" εξέφρασαν οι παρατάξεις του ΣΥΝ και του ΚΚΕ. 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου