Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 02:50:49

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ήπειρος arrow Τα Τρίκαλα δείχνουν τον δρόμο του μέλλοντος
Τα Τρίκαλα δείχνουν τον δρόμο του μέλλοντος
ΠPΩTOΣ ομιλητής στην ενότητα «Νέες Τεχνολογίες και ΟΤΑ» ήταν ο δήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόντας, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων πως η Tοπική Aυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην ψηφιακή σύγκλιση της χώρας με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. «Είναι καιρός να ανταποκριθούμε στις νέες μεγάλες απαιτήσεις και ευκαιρίες που δημιουργεί η 4η Προγραμματική Περίοδος και να εκμεταλλευτούμε τα κονδύλια που υπάρχουν από το ΕΣΠΑ για να επιτύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της e - Trikala A . E . Οδυσσέας Ράπτης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο, που είχε προσκληθεί να μιλήσει στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά σε πανελλήνιο επίπεδο έργα που υλοποιούνται, με τα οποία φιλοδοξούν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης των Τρικάλων. Επίσης αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο συνεργασίας που έχει υπογραφεί, με πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, μεταξύ 11 δήμων της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και των Ιωαννιτών, με το οποίο συστήνεται η πρώτη ψηφιακή κοινότητα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία και λειτουργία συστημάτων διαχείρισης ψηφιακών τεχνολογιών με στόχο την από απόσταση εξυπηρέτηση του πολίτη».

Στην ίδια ενότητα ο υπεύθυνος υλοποίησης έργων της «ΚτΠ Α.Ε.» Μιχάλης Καραμάνης αναφέρθηκε στον ρόλο της εταιρίας τόσο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας» όσο και στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ αναφορικά με το Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση». Επίσης στην ομιλία του εστίασε στα σημαντικά έργα πληροφορικής που έχει υλοποιήσει η εταιρία και αφορούν τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως το δίκτυο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ», τα Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας κ.ά. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου