Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 21:56:30

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ήπειρος arrow Οικονομία της Γνώσης, ΕΣΠΑ και επιχειρήσεις
Οικονομία της Γνώσης, ΕΣΠΑ και επιχειρήσεις
ΣTHN τελευταία ενότητα της συνεδριακής εκδήλωσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Μπαράτσας, αναφερόμενος με έμφαση στα πλεονεκτήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απορρέουν από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι έννοιες της καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας, των νέων τεχνολογιών, της ψηφιακής εποχής, σε έναν κόσμο που οι πωλητές και αγοραστές έχουν αντικατασταθεί από τους προμηθευτές και τους χρήστες. Πρέπει τα επιμελητήρια και η πολιτεία να εξασφαλίσουνε πρόσβαση στο δίκτυο σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε σπίτι. Κάθε μικρή επιχείρηση πρέπει να έχει το δικό της δικτυακό τόπο, το δικό της ηλεκτρονικό μαγαζί. Δεν χρειάζονται μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια».

Τέλος ο διευθύνων σύμβουλος της PLAN A.E. Στέλιος Γκούσκος αναφέρθηκε στις δυνατότητες ενίσχυσης των επιχειρήσεων εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) μέσω του Αναπτυξιακού Nόμου» και ο διευθυντής έρευνας της TERRACOM Πληροφορική ΕΠΕ Δημήτρης Ζαχαράκης μίλησε για τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής στις επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν από την πλευρά του διοργανωτή Ομίλου Καλοφωλιά ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ Γιώργος Στουραΐτης και ο διευθυντής του υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος του Ομίλου, δημοσιογράφος Ανδρέας Αλεξ. Βρης, ενώ τις ενότητες συντόνισαν ο υπεύθυνος του ΚΕΤΑ Ηπείρου Θεόδωρος Αλεξίου και ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Κυρούσης. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου