Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 07:41:18

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ήπειρος arrow Τιμήθηκε από τον Oμιλο ο βιομήχανος Κ. Πέτσιος
Τιμήθηκε από τον Oμιλο ο βιομήχανος Κ. Πέτσιος
AIΣΘHΣH και ευμενή σχόλια προκάλεσε και φέτος για τρίτη κατά σειρά χρονιά η απονομή από τον Όμιλο Καλοφωλιά τιμητικής διάκρισης σε πρόσωπο της περιοχής για την κοινής αποδοχής προσφορά του στην κοινωνία και την οικονομία της Ηπείρου.

Αυτή τη φορά, τιμώμενο πρόσωπο επελέγη να είναι ένας πραγματικά διακεκριμένος Ηπειρώτης, ο βιομήχανος Κώστας Πέτσιος. Την τιμητική διάκριση του απένειμε εκ μέρους του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Γιώργου Καλοφωλιά ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ Γιώργος Στουραΐτης, πλαισιωμένος και από τους κύριους Δημήτρη Πανοζάχο, Αλέξανδρο Καχριμάνη και Νίκο Γκόντα.

Για την προσωπικότητα του τιμώμενου μίλησε ο Ανδρέας Βρης.

Ο Κωνσταντίνος Ν. Πέτσιος, όπως είναι γνωστό, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μεταλλοβιομηχανίας Ν. Πέτσιος και Υιοί «SPIDER A.E.», μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ηπείρου, που απασχολεί συνολικά 300 εργαζόμενους, διαθέτοντας τα προϊόντα της στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διετέλεσε μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, ιδρυτικό μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ιωαννίνων «Ο Στόχος», δημοτικός σύμβουλος επί 28 έτη και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ ήταν πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου την τετραετία 2003-2006 και επανεκλέχθηκε το 2006 έως σήμερα.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης Μητροπόλεως Ιωαννίνων, έλαβε ενεργά μέρος στη διάδοση της πτηνοτροφίας στο νομό Ιωαννίνων και υλοποίησε προγράμματα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών. Είναι πρόεδρος στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Η Μέριμνα». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου