Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 01:12:55

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Healthy Way arrow Healthy Way: Aφιέρωμα στη διατροφή
Healthy Way: Aφιέρωμα στη διατροφή
Πλούσιο σε ύλη είναι το τεύχος του Ιουλίου. Ρεπορτάζ για το Συνήγορο της Υγείας μάς ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα δικαιώματά μας σε θέματα υγείας. Ο Eπίκουρος Kαθηγητής Oρθοδοντικής του Πανεπιστημίου Aθηνών Μανώλης Παπαγρηγοράκης, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μας αφηγείται τη γοητευτική ιστορία του αρχαίου DNA που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε αρχαιολογική ανασκαφή στο νεκροταφείο του Κεραμεικού, η ανάλυση του οποίου αποκαλύπτει πληροφορίες για τα αίτια του Λοιμού των Αθηνών την εποχή του Περικλή. Ο γενικός διευθυντής της Omnigen Μάκης Σιγάλας ενημερώνει τους αναγνώστες του Healthy Way για τα βλαστοκύτταρα και τις δυνατότητές τους.

Το αφιέρωμά μας είναι Υγεία και Διατροφή και καλύπτει πολλές όψεις του σύνθετου αυτού ζητήματος. Οι καθηγητές Αντώνης Καφάτος και Δημήτρης Κουρέτας αναπτύσσουν τα θέματα της Διατροφής ως Πρόληψης και των Βιολειτουργικών τροφίμων αντιστοίχως. Επίσης, στο αφιέρωμα αναλύεται η διαφορά μεταξύ τροφικής αλλεργίας και τροφικής δυσανεξίας, ο κακός ρόλος των trans λιπαρών καθώς και τα νέα επιστημονικά πεδία έρευνας για τη σχέση υγείας και διατροφής, τα οποία είναι υπό εξέλιξη: η διατροφογενετική και η διατροφογενωμική.

Ο ναρκισσισμός και η σύγχρονη κοινωνία και ο Θάνατος ως πολιτισμικό γεγονός είναι επίσης δυο πρωτότυπα θέματα που αναπτύσσονται από την ψυχίατρο, ψυχαναλύτρια Μαρία Χατζηανδρέου και τον ψυχίατρο Φώτη Καγγελάρη αντιστοίχως. Και άλλα πολλά που θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Στέλλα Παναγιωτοπούλου, αρχισυντάκτρια Healthy Way (spanag@express.gr) 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου