Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 16:00:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογική Δήλωση 2016 arrow Και νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 2015
Και νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις 2015
Πηγή: Express.gr
Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 στο TAXISnet, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, απόφαση για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.
Για τα φυσικά πρόσωπα η ανακοίνωση θα εκδοθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει μια μικρή παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων, η προθεσμία για τις οποίες λήγει την Πέμπτη 20 Αυγούστου, ανακοίνωσε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω τεχνικών προβλημάτων στο Taxisnet.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός, Νάντια Βαλαβάνη υπέγραψε της απόφαση για παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2015 (εισοδήματα 2014). Ειδικότερα, παρατάθηκε  έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα (που αρχικά έληγε στις 27 Ιουλίου) και έως και την Πέμπτη 20 Αυγούστου για τις επιχειρήσεις (που έληγε στις 20 Ιουλίου).


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου