Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 15:33:22

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογική Δήλωση 2016 arrow Νέα παράταση προθεσμιών υποβολής φορολογικών δηλώσεων 2013
Νέα παράταση προθεσμιών υποβολής φορολογικών δηλώσεων 2013
Πηγή: Express.gr
Μέχρι και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 θα μπορούν να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις ανεξαρτήτως του ψηφίου λήξης του ΑΦΜ (αριθμού φορολογικού μητρώου) του φορολογουμένου. Σε ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών επισημαίνεται ότι η δυνατότητα αυτή δίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον αυξημένο φόρτο που δημιούργησε η υποχρεωτική για όλους - για πρώτη χρονιά φέτος - ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, αλλά και τα περισσότερα στοιχεία που ζητήθηκαν (όπως ο ΑΜΚΑ για τα προστατευόμενα μέλη και το ρολόι της ΔΕΗ για τα οικήματα). [Επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης 2013]. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων έληγε στις 30 Ιουνίου 2013.

Τονίζεται ακόμα πως η καταληκτική ημερομηνία στις 30-08-2013 δεν πρόκειται να παραταθεί, καθώς δεν υπάρχουν τεχνικοί ή άλλοι λόγοι. Η υποβολή συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ο υπολειπόμενος χρόνος κρίνεται αρκετός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνεπώς, κάθε υποβολή μετά την 30η Αυγούστου θα εκκαθαριστεί ως εκπρόθεσμη με τα προβλεπόμενα πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 28-08-2013, 15:00

Δεν πρόκειται να δοθεί παράταση για την υποβολή των περίπου 500.000 φορολογικών δηλώσεων που απομένουν, δήλωσε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, σε εκπροσώπους των φοροτεχνικών (ΠΟΦΕΕ), με τους οποίους συναντήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει στις 8 το πρωί της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου 2013.  Επιλέξτε το κάτωθι link για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης 2013.

www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/links/E1E2E3


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου