Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 23:12:18

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογική Δήλωση 2016 arrow Παράταση προθεσμιών για ηλεκτρονική υποβολή φορολογικής δήλωσης 2011
Παράταση προθεσμιών για ηλεκτρονική υποβολή φορολογικής δήλωσης 2011
Πηγή: Express.gr
Παρατείνεται έως και τη 15η Ιουλίου 2011 η προθεσμία, που λήγει στις 30 Ιουνίου, για την υποβολή ηλεκτρονικά (μέσω internet)  των φορολογικών δηλώσεων 2011 (για τα εισοδήματα 2010). Παράλληλα, με την ίδια απόφαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, παρατείνονται και οι προθεσμίες για την υποβολή της κατάστασης φορολογικής αναμόρφωσης, του "Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ" μέσω διαδικτύου και των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, ως εξής:

    - Παρατείνεται έως και την 30η Σεπτεμβρίου, η προθεσμία υποχρεωτικής υποβολής μέσω διαδικτύου της κατάστασης φορολογικής αναμόρφωσης, που λήγει στις 29 Ιουλίου.

    - Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής του "Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ" της παραγράφου 2 του άρθρου 3 της Α.Υ.Ο. ΠΟΛ 1098/04.05.2011 (ΦΕΚ 826 Β΄/12.05.2011), ως ακολούθως:

    α) Την 18η Ιουλίου 2011, προκειμένου για υποκείμενους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1, 2.

    β) Την επόμενη εργάσιμη ημέρα της προθεσμίας για τα ψηφία 1 και 2, προκειμένου για υποκείμενους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 3, 4.

    γ) Την επόμενη εργάσιμη ημέρα της προθεσμίας για τα ψηφία 3 και 4, προκειμένου για υποκείμενους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 5, 6.

    δ) Την επόμενη εργάσιμη ημέρα της προθεσμίας για τα ψηφία 5 και 6, προκειμένου για υποκείμενους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 7, 8.

    ε) Την επόμενη εργάσιμη ημέρα της προθεσμίας για τα ψηφία 7 και 8, προκειμένου για υποκείμενους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 9, 0.

    Σε περίπτωση γενικής ή τοπικής αργίας, ή τοπικά μη εργάσιμης ημέρας, οι παραπάνω προθεσμίες μετακυλίονται ανάλογα.

    Παρατείνεται έως και την 30η Ιουνίου, η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, που η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή τους ήταν η 26η Ιουνίου. Η υποβολή αυτών των περιοδικών δηλώσεων, καθώς και η καταβολή του οφειλόμενου ποσού στην περίπτωση των χρεωστικών δηλώσεων ΦΠΑ, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον στην αρμόδια Εφορία

Τελεταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου