Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 17:42:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ευρωεκλογές 2009 arrow ΣYPIZA: Kάτω από τους στόχους και τις δημοσκοπήσεις
ΣYPIZA: Kάτω από τους στόχους και τις δημοσκοπήσεις
 THN άποψη πως τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών είναι αρκετά πιο κάτω από τους στόχους που είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη συλλογικής περισυλλογής προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει καλύτερα, ενώ ερωτηθείς σχετικά τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας πάντως, ο οποίος δεν είχε προχωρήσει σε δηλώσεις χθες έως τα μεσάνυκτα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος είχε υποστηρίξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι "η αποφασιστική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει δρόμους για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου στα αριστερά του πολιτικού συστήματος, της Αριστεράς και της Οικολογίας. Ανοίγει δρόμους για συνεργασίες προς όφελος των δυνάμεων της κοινωνίας. Ανοίγει δρόμους για ακόμη πιο αποφασιστική ενίσχυση της κοινωνίας στους μεγάλους, τους δύσκολους αγώνες που έρχονται" και πρόσθεσε ότι "ο καθένας από εμας είμαστε μια σταγόνα. Oλοι μαζί όμως μπορούμε να γίνουμε ένα ορμητικό ποτάμι. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα".

Σε πανστρατιά, για την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε τρίτο κόμμα και την επανεκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αλαβάνος απευθύνθηκε στους "δημοκράτες πολίτες που βρίσκονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν την Κυριακή, που δεν είναι βουλευτικές εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον συμφωνούν με τους αγώνες του".

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου