Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 15:41:42

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ευρωεκλογές 2009 arrow Η κυβέρνηση έχει την ευελιξία να κάνει διορθωτικές κινήσεις
Η κυβέρνηση έχει την ευελιξία να κάνει διορθωτικές κινήσεις
 «Το ελληνικό πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει προσπάθειες για να κερδίσει αυτούς που θεώρησαν ότι η αποχή είναι πολιτική στάση», δήλωσε η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου. Αναφερόμενη στην αποχή τόνισε ότι παρόμοια ποσοστά καταγράφηκαν σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Σε ό,τι αφορά το μήνυμα που στάλθηκε από τους Ελληνες ψηφοφόρους, υπογράμμισε: «H κυβέρνηση έχει όλη τη δυνατότητα και όλη την ευελιξία να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η αντιπολίτευση που ανέμενε έναν θρίαμβο». Σχετικά με το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, υπογράμμισε ότι «η λαϊκή εντολή είναι νωπή». Κάποιοι βιάστηκαν να θριαμβολογήσουν, στο ΠΑΣΟΚ έδειξαν αλαζονεία που δεν ταιριάζει με τα τελικά νούμερα, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας πάντως πως η Ν.Δ. παίρνει το μήνυμα και θα κάνει τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται. Στη σημασία της αποχής εστίασε τη δήλωσή της η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Υπάρχει μήνυμα για την κυβέρνηση, για τη Ν.Δ. και για το πολιτικό σύστημα, ανέφερε και πρόσθεσε ότι πρέπει να μας προβληματίσει ότι ένας στους δύο πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν. Επίσης, πρέπει να προβληματιστούμε για τους νεοδημοκράτες που δεν ήρθαν να μας στηρίξουν». Θα μελετήσουμε τα αποτελέσματα και θα βγάλουμε συμπεράσματα και θα προσαρμόσουμε την πολιτική μας εκεί όπου πρέπει, τόνισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι είναι νωρίς να μιλήσουμε για ενέργειες, σε κόμμα και κυβέρνηση. Σημείωσε ότι η Ν.Δ. θα πρέπει να απευθυνθεί ξανά στους απογοητευμένους ψηφοφόρους και εξέφρασε την εκτίμηση ότι στις εθνικές εκλογές όπου θα υπάρχει διακύβευμα για τη διακυβέρνηση της χώρας, οι νεοδημοκράτες θα ξαναψηφίσουν την κυβέρνηση. Ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος προσερχόμενος στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης, δήλωσε ότι "προχωράμε μπροστά, ανατάσσουμε το κλίμα και σύντομα η Ν.Δ. θα είναι και πάλι η κυρίαρχη δύναμη".

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου