Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 17:49:40

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ευρωεκλογές 2009 arrow Α. Παπαρήγα: "Κανένας εφησυχασμός"
Α. Παπαρήγα: "Κανένας εφησυχασμός"
Πηγή: Express.gr  08/06/09-01:20

 Ικανοποιημένη από το εκλογικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή την αποχή. Παράλληλα υπογράμμισε ότι "χρειάζεται περισσότερη δράση και το ΚΚΕ θα παραμείνει σταθερό και πιστό στο ραντεβού με τον αγωνιζόμενο λαό". Συνεχίζοντας η γενική γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι: "Το ΚΚΕ θα ανταποκριθεί πλήρως στα προβλήματα των εργαζομένων που από σήμερα θα είναι οξύτερα. Tο ΚΚΕ εκτιμά ως θετικό το ποσοστό του, αυτές οι ευρωεκλογές προσεγγίζουν τις εθνικές, χωρίς φυσικά να ταυτίζονται, ενώ το σχέδιο που είχε εκπονηθεί πριν από τις εκλογές του 2007 και ξετυλίχθηκε και μετά από αυτές τις εκλογές, με στόχο την περιθωριοποίηση του ΚΚΕ και τον εκτοπισμό του από την τρίτη θέση, δεν πέρασε εξ' ολοκλήρου και σε μεγάλο βαθμό το ΚΚΕ το εξουδετέρωσε".

Το ΚΚΕ, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, "με την στήριξη των εργαζομένων αντιμετώπισε παλικαρίσια τις προβοκάτσιες και απέδειξε για ακόμη φορά ότι έχει αντοχή. Παρ΄ όλα αυτά, δεν εφησυχάζουμε. Στόχος του συστήματος είναι να ανακόψει τη δυναμική, όχι μόνο του ΚΚΕ αλλά και του λαϊκού κινήματος, αλλά εμείς είμαστε σε θέση να τους χαλάσουμε τα σχέδια".

Για τον δικομματισμό η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι δεν είναι εύκολη η πλήρης ανατροπή της εναλλαγής των δύο κομμάτων στην εξουσία και για την αποχή, είπε ότι "μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων εξέφρασε την διαμαρτυρία του έναντι της ΝΔ και ότι την έλλειψη εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ. 'Αρα, υπάρχουν περιθώρια η εναλλαγή να δεχθεί πλήγματα στην πορεία".

Επίσης υπογράμμισε ότι "όχι μόνο δεν χρειάζεται η αποχή, αλλά χρειάζεται περισσότερη δράση. Τα δύο μεγάλα κόμματα θα χρησιμοποιήσουν την αποχή για να εμποδίσουν για συμμετοχή του λαού" είπε η κ. Παπαρήγα, που συμπλήρωσε: "η αποχή ως στάση και ως επιλογή εμποδίζει την ανάκαμψη του κινήματος που χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ".

 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου