Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 20:07:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Καμμένος: Είμαστε οι εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Καμμένος: Είμαστε οι εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Πηγή: Express.gr
 Με σύνθημα «όλοι μαζί για την ανατροπή», και με βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά και υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε απόψε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω. «Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, η διαφορά έχει εκτιναχθεί πάνω από τις 8 μονάδες» είπε ο κ.Καμμένος τονίζοντας ότι το κόμμα του είναι «το αναγκαίο καλό» και ο «εγγυητής σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», ενώ αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματός του για την οικονομία, την ανεργία, και τον αγροτικό τομέα.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την «μνημονιακή πολιτική της» που, όπως είπε, δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, απεγνωσμένους Έλληνες, νέους μετανάστες, και εξαθλιωμένους πολίτες, και δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί για να ανατρέψει αυτή την πραγματικότητα.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και καμία κατάσχεση σπιτιού από τις 25 του μηνός» είπε ο κ.Καμμένος, έκανε λόγο για «ληστεία των μικροομολογιούχων», είπε ότι «τελειώνουν οι εκβιασμοί από 25 Ιανουαρίου», εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής «που πολεμούν την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός"» και κατηγόρησε τον κ.Σαμαρά για «εξαπάτηση των εργαζομένων».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου