Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 02:32:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Καμμένος: «8 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, δεν γίνεται ανατροπή»
Καμμένος: «8 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, δεν γίνεται ανατροπή»
Πηγή: Express.gr
«Ο προεκλογικός αγώνας έχει τελειώσει, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι 8 μονάδες, δεν υπάρχει δυνατότητα ανατροπής. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που φοβούνται και κυρίως σε αυτούς του μεσαίου χώρου και τους λέω ότι δύο είναι οι λύσεις: Ή ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία και την αλαζονεία της εξουσίας ή ενίσχυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που αποτελούν δικλείδα πατριωτικής ασφάλειας για τις κόκκινες γραμμές, που έχουν να κάνουν με τα εθνικά θέματα την ορθοδοξία και τον ελληνισμό» ανέφερε σήμερα το βράδυ από το Βόλο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του ομιλίας στην Μαγνησία.

Εμείς, τόνισε, είμαστε η εγγύηση ότι θα κρατήσουμε την επόμενη κυβέρνηση απέναντι στο αστικό πληθυσμό που θα είναι ασφαλής. Θέλουμε, επεσήμανε με έμφαση ο Π. Καμμένος, να στείλουμε ένα μήνυμα, να καταλάβουν όλοι ότι θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες για να διαπραγματευτούμε για την Ελλάδα ενωμένοι. Οι θεωρίες των άκρων μας στοίχισαν πολύ κατά το παρελθόν, τώρα πρέπει να σταθούμε σε αυτά που μας ενώνουν. Μάλιστα σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βορίδη, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα κονσερβοκούτια, αρκετά σφαχτήκαμε μεταξύ μας, εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι αγκαλιασμένα με την ελληνική σημαία». Πρόσθεσε δε «τον Τσίπρα εγώ θα τον ελέγξω και αν δω ότι πάει να τα κάνει πλακάκια και θελήσει να αποκρύψει από τον ελληνικό λαό την αλήθεια, τότε θα την ρίξω την κυβέρνηση».

Θα είμαστε στη Βουλή εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι ένα κίνημα πολιτών που θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει» τόνισε, από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Καμμένος επανέλαβε -μεταξύ άλλων- πως οι ΑΝ.ΕΛ. επιδιώκουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, «με συγκεκριμένες δικές μας κόκκινες γραμμές» και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα ας επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλει να κάνει. Εμείς δεν είμαστε ΔΗ.ΜΑΡ. [...] Η ΔΗ.ΜΑΡ. πάντα λειτουργούσε ως το μπαστούνι της εκάστοτε εξουσίας, διαπραγματευόταν θέσεις κυβερνητικές και έκανε κωλοτούμπες [...] Εμείς θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες». Απαντώντας στις επισημάνσεις του πρωθυπουργού, σε συνέντευξή του, για το εάν οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ευρωπαϊκό κόμμα, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά στις αρχές της Ευρώπης των εθνών κρατών, των κυρίαρχων κρατών».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου