Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 17:00:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Στ. Θεοδωράκης: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη»
Στ. Θεοδωράκης: «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη»
Πηγή: Express.gr
«Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη» ανέφερε το βράδυ της Κυριακής από το Ηράκλειο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης που είχε στο κινηματοθέατρο Αστόρια της πόλης Παράλληλα είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Σαμαρά ή στον Βενιζέλο για να διαπραγματευτούν μόνοι τους την υπόθεση της χώρας.  «Η προοδευτική Κρήτη έχει υποχρέωση να αναδείξει το Ποτάμι, τον μεγάλο ισχυρό παράγοντα αυτής της χώρας την ερχόμενη Κυριακή», «η Κρήτη πάντα στήριζε το Ποτάμι και σήμερα είναι μία ευκαιρία να πάρει ώθηση από το νησί», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης

Κατά τη συζήτηση ξεκαθάρισε ότι «δεν διαπραγματευόμαστε την Ευρώπη ή το ευρώ. Θα είμαστε στην Ευρώπη, θα έχουμε το ευρώ». Απαντώντας σε ερώτηση για το δημοψήφισμα που έχει προταθεί από τον Παπανδρέου, είπε: «Η πρόταση δημοψηφίσματος είναι ανέντιμη. Προτείνεις δημοψήφισμα όταν υπάρχει δίλημμα στον ελληνικό λαό όχι αν αποτύχει η πολιτική σου»

Στο μεταξύ, κατά του ΕΝΦΙΑ, των πλειστηριασμών στην α' κατοικία και κατά των μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο, και υπέρ της μείωσης των αντικειμενικών αξιών ακινήτων, της σταδιακής ενίσχυσης των χαμηλόμισθων, της δραστικής μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων και της κατάργησης των φορολογικών και συνταξιοδοτικών προνομίων των βουλευτών, τάσσεται, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου