Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 09:10:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Κατά του ΕΝΦΙΑ και των πλειστηριασμών στην Α' κατοικία, ο Στ. Θεοδωράκης
Κατά του ΕΝΦΙΑ και των πλειστηριασμών στην Α' κατοικία, ο Στ. Θεοδωράκης
Πηγή: Express.gr
Κατά του ΕΝΦΙΑ και των πλειστηριασμών σε σχέση με την πρώτη κατοικία, κατά των μαζικών απολύσεων στο δημόσιο, υπέρ της μείωσης των αντικειμενικών αξιών ακινήτων, της σταδιακής ενίσχυσης των χαμηλόμισθων, της δραστικής μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων και της κατάργησης των φορολογικών και συνταξιοδοτικών προνομίων των βουλευτών, αλλά υπέρ και νέων δεδομένων όσον αφορά στις άδειες των καναλιών και τη δημόσια τηλεόραση τάσσεται, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στη WEB TV του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
 
«Αν κάποιος έχει μία πρώτη κατοικία και δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία δεν μπορεί να πληρώνει ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνει νοίκι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξηγώντας επίσης ότι «οι άνθρωποι που έχουν ένα σπίτι σε δάνειο» θα έχουν «τέτοιες ρυθμίσεις και διευκολύνσεις που δεν θα φτάνει το σπίτι σε πλειστηριασμό με κανένα τρόπο». Σχετικά με τον ΦΠΑ τονίζει ότι «οι φόροι πρέπει να είναι μόνιμοι», σημειώνει ότι «σήμερα το δημόσιο δεν έχει λόγο να κάνει μαζικές απολύσεις», ότι «πρέπει να ενισχυθούν οι χαμηλόμισθοι και πρέπει να υπάρξουν αυξήσεις», ενώ για τα κόμματα λέει ότι πρέπει «να μειωθεί η χρηματοδότηση στο ελάχιστο δυνατόν», να πληρώσουν τα χρέη τους, να δρομολογηθεί η άρση της ασυλίας των βουλευτών αλλά χωρίς αναδρομική ισχύ, ενώ οι βουλευτές πρέπει να είναι «χωρίς προνόμια, ούτε φορολογικά, ούτε συνταξιοδοτικά».
 
Σχετικά με τις άδειες των καναλιών αναφέρει ότι πρέπει «να προκηρύσσονται οι συχνότητες, αυτοί που παίρνουν τα κανάλια θα πρέπει να πληρώνουν», ενώ για τη ΝΕΡΙΤ λέει ότι έγιναν λάθη, γι αυτό «την επόμενη μέρα θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα υπάρχει μία καινούρια δημόσια τηλεόραση των Ελλήνων».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου