Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:45:48

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Καμμένος: Συμμετέχουμε σε κυβέρνηση μόνο μετά την επαναφορά των μισθών των ένστολων
Καμμένος: Συμμετέχουμε σε κυβέρνηση μόνο μετά την επαναφορά των μισθών των ένστολων
Πηγή: Express.gr
Την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών έθεσε ως προϋπόθεση για συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, συνεργασίας ή εθνικής ενότητας, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. "Θέλω να στείλω ξεκάθαρα το μήνυμα, ότι προϋπόθεση για να συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ή σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι ότι θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης, του πυλώνα της Δημοκρατίας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του, το πρωί, στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, στη Φλώρινα.

«Ντρέπομαι να μιλήσω στους Θεσσαλονικείς για το μετρό»

«Ντρέπομαι να μιλήσω στους Θεσσαλονικείς για το μετρό, ακούσατε τόσες υποσχέσεις και γι΄αυτό λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του πολιτικού κόσμου» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Απαντώντας σε ερώτηση, σε συνέντευξη τύπου, για την ΕΛΒΟ και την ΕΒΖ, τόνισε ότι «θέλουν να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή και να βάλουν λουκέτο στην ΕΒΖ» ενώ σχολιάζοντας το τοπίο της ενημέρωσης, υπογράμμισε ότι «θα δουν από την αρχή όλο το θέμα των αδειών για να μην ελέγχεται η ενημέρωση από τρεις «μεγάλους».

Υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3 και της ΕΡΑ

Τάχθηκε δε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3 και της ΕΡΑ, χαρακτηρίζοντας ως «πραξικόπημα» το κλείσιμό τους. «Θέλουμε δημόσια τηλεόραση η οποία να λειτουργεί κάτω από το διακομματικό έλεγχο της βουλής» είπε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, μίλησαν για τις θέσεις τους, εκπρόσωποι πατριωτικών και δημοκρατικών κινημάτων που συνεργάζονται με τους ΑΝΕΛ, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι «η ψήφος στους ΑΝΕΛ, σημαίνει εγγύηση προοπτικής».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου