Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 18:18:10

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2015 arrow Κλείνει η ψαλίδα σε δημοσκόπηση της Αυγής, μάχη για την 3η θέση
Κλείνει η ψαλίδα σε δημοσκόπηση της Αυγής, μάχη για την 3η θέση
Πηγή: Express.gr
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και σκληρή μάχη για την τρίτη θέση δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο. Διαφορά 5 μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η εκτίμηση εκλογικής επιρροής της Public Issue που δημοσιεύει η Αυγή της Κυριακής (18-1-2015). Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 35,5% έναντι 30,5% της ΝΔ ενώ η ψαλίδα κλείνει κατά 3 μονάδες (στις 5 από 8 μονάδες την προηγούμενη Κυριακή). Η εκτίμηση για τις έδρες φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στις 144 έναντι 81 της ΝΔ. Η παράσταση νίκης έχει διευρυνθεί και δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται συντριπτικά της Ν.Δ. (70% έναντι μόλις 16%). Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Ποτάμι και ΚΚΕ με 7%, ενώ ανεβασμένη είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5%. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 5% , οι ΑΝΕΛ 3% , το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2% και η ΔΗΜΑΡ 1,5%.

Ανοίγει η ψαλίδα σε δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research

Εν τω μεταξύ,  άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενώ μάχη δίνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να μπουν στη βουλή,  δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Το Βήμα" της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2015. Ειδικότερα, το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ αυξάνει στις 3,1 μονάδες από 2,6 μονάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας που δημοσιεύθηκε την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,2%, αυξάνοντας τη διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα, και η ΝΔ 28,1%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,7%, οι ΑΝΕΛ εκτός βουλής με 2,7%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών επίσης με 2,7% ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,6%, λευκό/άκυρο το 2,1% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 9,6% (μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή).

Προβάδισμα 2,6% εμφάνιζε  ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στη δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύθηκε στο Βήμα την Κυριακή 11-1-2015. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση "αν την επομένη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές, εσείς ποιό κόμμα είναι πιθανό να ψηφίζατε", ποσοστό 28,1% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ, 25,5% ΝΔ, 6,5% Το Ποτάμι, 5,4% Χρυσή Αυγή, 5,2% ΠΑΣΟΚ, 5% ΚΚΕ, 2,8% Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, 2,6% ΑΝΕΛ, 4,1% άλλο κόμμα, 2,2% Λευκό/'Ακυρο, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος έφθανε σε ποσοστό 12,6%.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου