Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:09:46

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2012 arrow Προβάδισμα 2,3% για τη ΝΔ, σε δημοσκόπηση της Alco
Προβάδισμα 2,3% για τη ΝΔ, σε δημοσκόπηση της Alco
Πηγή: ΑΠΕ  31/05/12-19:16


Προβάδισμα 2,3 μονάδων στη ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της Alco, που δημοσιεύεται στον ενημερωτικό ιστότοπο newsit, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει το 25% αλλά με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 22,7% . Το ΠΑΣΟΚ, καταγράφει απώλειες και συγκεντρώνει το 12,5%, ενώ χάνουν σημαντικά από την δύναμή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ενώ μικρότερη φθορά φαίνεται για την Δημοκρατική Αριστερά.
Αναλυτικά, στη δημοσκόπηση που έγινε από τις 27 έως τις 30 Μαΐου σε δείγμα 1.000 ατόμων, η ΝΔ συγκεντρώνει 25%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,7%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, η ΔΗΜΑΡ 5,2%, το ΚΚΕ 5%, η Χρυσή Αυγή 4,5%, η Δημιουργία Ξανά 2,2%, οι Οικολόγοι 1,4% και ο ΛΑΟΣ 1%.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 58% των πολιτών θεωρεί ως βασικό κριτήριο, με το οποίο θα ψηφίσει, είναι το να υπάρξει κυβέρνηση που θα εξασφαλίζει το ευρώ, ενώ το 48% θεωρεί ότι η καταγγελία του Μνημονίου συνεπάγεται έξοδο από το ευρώ.
Στο ερώτημα ποιός μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα τροποποιήσεις στο Μνημόνιο, Σαμαράς και Τσίπρας ισοψηφούν με 21%, αλλά το 30% δηλώνει «κανένας».
Στο ερώτημα ποιόν εμπιστεύεστε περισσότερο για να κυβερνήσει, ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρώτος με 38%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 29% και «κανένας» δηλώνει το 30%.
Ο Αντώνης Σαμαράς υπερτερεί και στις απαντήσεις στο ερώτημα ποιος διασφαλίζει καλύτερα την Ελλάδα στην ευρωζώνη και το ευρώ, με ποσοστό 45%, ο «κανένας» είναι δεύτερος με 27% και ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 23%. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου