Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 01:14:23

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2012 arrow Απόλυτη ισοπαλία για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Pulse RC
Απόλυτη ισοπαλία για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Pulse RC
Πηγή: Express.gr

Απόλυτη ισοπαλία για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ελαφρά αύξηση του ΠΑΣΟΚ και επιβεβαίωση της συρρίκνωσης των μικρότερων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, η οποία δημοσιεύεται αύριο στην εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα «Το Ποντίκι». Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν ποσοστό 24,5% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5%, η Δημιουργία Ξανά με 2,5%, ο ΛΑΟΣ με 1,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1%, ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 6%.

Αντιστοίχως στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έρχονται και πάλι ισόπαλοι με 27%, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 14,5% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,5%, η Δημιουργία Ξανά με 3%, ο ΛΑΟΣ με 1,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1%.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα της ίδιας εταιρείας που είχε πραγματοποιηθεί και πάλι για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και είχε δημοσιευθεί την περασμένη εβδομάδα, στην πρόθεση ψήφου προηγείτο ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 22%, ακολουθούσε η ΝΔ με 19,5%, το ΠΑΣΟΚ με 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή με 5,5% έκαστο, ενώ σε ποσοστά μόλις 1,5% κινούνταν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο ΛΑΟΣ, η Δημοκρατική Συμμαχία, η Δράση και η Δημιουργία Ξανά.

Στην τελευταία έρευνα και στοπ ερώτημα για την καταλληλότητα στην πρωθυπουργία προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με μικρή διαφορά από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο ότι η διαφορά του Αλ. Τσίπρα οφείλεται στην απήχησή του στους ψηφοφόρους των υπόλοιπων κομμάτων. Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 26%, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 23,5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 19%, ενώ κανέναν από τους προηγούμενους προτιμά το 28,5% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου