Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 21:23:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2012 arrow Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της VPRC
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της VPRC
Πηγή: Express.gr
Διατήρηση του εκλογικού προβαδίσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ, που η ίδια έδινε και σε προηγούμενη "εκτίμηση εκλογικής επιρροής", δείχνει έρευνα της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται στο τεύχος  της Πέμπτης 31 Μαϊου 2012 του περιοδικού "Επίκαιρα". Στην εκτίμηση της εταιρίας εμφανίζεται να έχουν ανοδική τάση τα πέντε από τα επτά κόμματα που πέτυχαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, πλην του ΠΑΣΟΚ, που παραμένει σταθερό, και της Χρυσής Αυγής που η επιρροή της υποχωρεί. Ειδικότερα, στην έρευνα, η οποία διεξήχθη μεταξύ 25 και 29 Μαΐου, η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται στο 30% (ως το μέσον τους εύρους μεταξύ 27,1%, το κατώτερο όριο, και 32,9%, το ανώτερο), ποσοστό αυξημένο κατά 1,5% έναντι του 28,5% που έδινε η ίδια εταιρεία σε έρευνα μεταξύ 20 και 24 Μαΐου που δημοσιοποιήθηκε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel.

Αντιστοίχως η ΝΔ, εμφανίζει να έχει άνοδο κατά μισή εκατοστιαία μονάδα και η επιρροή της εκτιμάται στη νεότερη έρευνα στο 26,5% (με κατώτερο όριο το 23,7% και ανώτερο το 29,3%). Επίσης, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στο 12,5%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ ανεβαίνουν (σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα) από το 7% στο 7,5%, όπως και το ΚΚΕ από το 5% στο 5,5%. Πτωτικά, αντιθέτως, από το 5,5% στο 4,5% εμφανίζεται να κινείται η "Χρυσή Αυγή", όπως και η "Δημιουργία ξανά", που με 2% (από 3% προηγουμένως) φαίνεται να μένει εκτός Βουλής, αφού, κατά την VPRC, η επιρροή της κινείται μεταξύ 1,1% και 2,9%.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου