Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 01:24:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2012 arrow Πλήρης ανατροπή σε νέα δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha
Πλήρης ανατροπή σε νέα δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha
Πηγή: Express.gr

Ανατροπές στα ποσοστά των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Προβάδισμα λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία και δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για νέα προσφυγή σε εκλογές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την νέα έρευνα της Marc, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 23,1% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επίσης ανεβάζει τα ποσοστά του, συγκεντρώνει το 13,2%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που κινούνται πτωτικά συγκεντρώνουν το 7,2%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Αριστερά με 5,6% και το ΚΚΕ – που επίσης εμφανίζει κάμψη της δύναμής του - με 5,1%.

Τελευταίο κόμμα αλλά εντός Βουλής είναι, σύμφωνα με την δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή η οποία συγκεντρώνει το 4,3%, με σαφή υποχώρηση της απήχησής της. Εκτός Βουλής μένουν και πάλι όλα τα μικρότερα κόμματα. Με αναγωγές των αναποφάσιστων και της αδιευκρίνιστης ψήφου, η εταιρεία εκτιμά ότι η ΝΔ θα συγκεντρώσει 26%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, το ΠΑΣΟΚ 14,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,3%, το ΚΚΕ 5,8% και η Χρυσή Αυγή 4,8%.

Σε παλαιότερη δημοσκόπηση της Marc που μεταδόθηκε στις 10 Μαϊου στον ΑLPHA ο ΣΥΡΙΖΑ εμφάνιζε προβάδισμα με 23,8%, δεύτερη ήταν η Νέα Δημοκρατία με 17,4% το ΠΑΣΟΚ τρίτο με 10,8%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  με 8,7% στην τέταρτη θέση και το ΚΚΕ  6%. Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με 4,2% και η Χρυσή Αυγή με 4,9%. Ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη εμφάνιζε ποσοστό 2%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,5%, η Δημιουργία Ξανά 1,5%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη 1,3%. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου