Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 01:11:32

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Επισκέψεις Π. Ψωμιάδη σε μητροπολίτη Ανθιμο και Γ. Μπουτάρη
Επισκέψεις Π. Ψωμιάδη σε μητροπολίτη Ανθιμο και Γ. Μπουτάρη
Πηγή: Express.gr
     Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και τον νέο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι στάθηκε όρθιος και δεν γονάτισε. Τόνισε πως η Εκκλησία δεν πρέπει να είναι βουβή. Αν ζούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος η κοινωνία θα ήταν διαφορετική, είπε και σημείωσε πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε κοντά στην Εκκλησία. Εκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Μπουτάρη και αφού παρατήρησε ότι τον άκουσε να μιλάει λογικά, παρότρυνε τον μητροπολίτη «να του δώσει συγχωροχάρτι».

    Ο μητροπολίτης απάντησε πως η απόφασή του είναι να μην μιλήσει για τον κ. Μπουτάρη, προσθέτοντας ότι θα συζητήσουν οι δυο τους όταν θα τον επισκεφθεί ο νέος δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε αυτή την επιθυμία. Εξέφρασε τη χαρά του για την εκλογή του κ. Ψωμιάδη επειδή, όπως είπε, έχει εμπειρία και αγαπάει την Εκκλησία και την πατρίδα. Σχετικά με τα κηρύγματα που κάνει από άμβωνος επισήμανε ότι είναι το κήρυγμα του Ευαγγελίου και το κριτήριό του δεν είναι κομματικό, αλλά το εθνικό συμφέρον.

    Ο κ. Ψωμιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι ως μικρότερος επισκέφθηκε αυτός τον κ. Μπουτάρη, διότι προεκλογικά είχε δώσει την υπόσχεση ότι πρέπει να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τα προβλήματα δεν περιμένουν και δεν έχουν "χρώμα". Διευκρίνισε ότι ο ίδιος ψήφισε τον Κώστα Γκιουλέκα για δήμαρχο, όμως δήμαρχος είναι ο κ. Μπουτάρης και σήμερα είναι μια άλλη μέρα.

    Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι με τον κ. Ψωμιάδη έχουν ένα κοινό στοιχείο. Εχουν και οι δύο στην καρδιά τους τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Μπορεί να τους χωρίζουν ιδεολογικές και άλλες διαφορές, όμως δουλεύουν και οι δύο για τον ίδιο στόχο. Είπε ότι θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη, διότι οι θεσμοί του περιφερειάρχη, του δημάρχου και του μητροπολίτη πρέπει να συνεργαστούν για το καλό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου