Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 03:29:52

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Μ. Καρχιμάκης: Νίκησαν οι δυνάμεις που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση
Μ. Καρχιμάκης: Νίκησαν οι δυνάμεις που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση
Πηγή: Express.gr
 «Στις εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις εκείνες που πραγματικά θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση», σημείωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real FM ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, προσθέτοντας πως το κυβερνών κόμμα πήρε μία συνδυαστική έγκριση, σε σχέση με τη γενικότερη πορεία της χώρας.

    Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε πως η αποχή είναι ένα μέγεθος υπολογίσιμο, το οποίο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, προσθέτοντας ότι «καμία κοινωνία δεν προχωρά, εάν οι πολίτες δεν συμμετέχουν».

    Ο κ. Καρχιμάκης εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε το διακύβευμα των εκλογών και «έδωσε τη δυνατότητα να μην υπάρξει κίνδυνος για την παραπέρα πορεία της χώρας», σημειώνοντας ότι «η προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε ένα δημοψήφισμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, απέτυχε».

    Ο ίδιος χαρακτήρισε στοίχημα για τον πολιτικό κόσμο, να καταφέρει να πείσει τους πολίτες να τον εμπιστευθούν. «Να επαναφέρουμε τη λογική ότι η πολιτική υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι τους πολιτικούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, αναφερόμενος στη συναίνεση στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Καρχιμάκης επεσήμανε την ανάγκη να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. «Δεν χωρούν εγωισμοί σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι, να συνεννοηθούμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο», συμπλήρωσε.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου