Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 18:34:10

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Εκλογές 2010: Οι νέοι δήμαρχοι της Θεσσαλίας και η "μάχη" της Λάρισας
Εκλογές 2010: Οι νέοι δήμαρχοι της Θεσσαλίας και η "μάχη" της Λάρισας
Πηγή: Express.gr
 Η «μάχη» στο δήμο της Λάρισας, με νικητή τον νυν δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη κυριολεκτικά στο «νήμα» έναντι του Ιωάννη Σάπκα, έκλεψε την παράσταση από τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

    Στους υπόλοιπους δήμους του νομού Λάρισας, νικητής στο δήμο Ελασσόνας αναδείχτηκε ο Γιώργος Πασχόπουλος, στα Φάρσαλα επικράτησε ο Αριστομένης Καραχάλιος και στο δήμο Αγιάς ο Αντώνης Γκουντάρας. Επίσης, στο δήμο Τεμπών εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Κολλάτος, στο δήμο Τυρνάβου ο Νικόλαος Μαλάκος και στο δήμο Κιλελέρ ο Ρίζος Κομήτσας.

    Στο νομό Καρδίτσας, στον κεντρικό δήμο άνετη ήταν η επικράτηση του Κωνσταντίνου Παπαλού, ενώ στο δήμο Λίμνης Πλαστήρα εκλέχτηκε ο Δημήτρης Τσιάντης και στο δήμο Σοφάδων ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

    Στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στο δήμο Βόλου νέος δήμαρχος είναι ο Πέτρος Σκοτινιώτης, ενώ στο δήμο Ρήγα Φεραίου νικήτρια είναι η Ελένη Λαϊτσου. Στο δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου επικράτησε ο Γιώργος Αντώνογλου - Κασσαβέτης, στο δήμο Αλμυρού ο Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και στο δήμο Νότιου Πηλίου ο Νικόλαος Φουρτούνας. Στις Σποράδες, στην Σκιάθο δήμαρχος θα είναι ο Νικόλαος Πλωμαρίτης και στην Σκόπελο ο Γιώργος Μιχέλης.

    Στο νομό Τρικάλων και συγκεκριμένα στον κεντρικό δήμο υπάρχει αλλαγή «σκυτάλης» με τον Χρήστο Λάππα να κερδίζει τον νυν δήμαρχο Μιχαήλ Ταμήλο. Στο δήμο Πύλης εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Κουφογαζός, στο δήμο Φαρκαδόνας ο Κώστας Οικονόμου και στο δήμο Καλαμπάκας ο Δημήτρης Σακελλαρίου. 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου