Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 01:58:22

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Δ.Βουνάτσος: Δημοψήφισμα στη Λέσβο για τον Καλλικράτη
Δ.Βουνάτσος: Δημοψήφισμα στη Λέσβο για τον Καλλικράτη
Πηγή: Express.gr
 Την πρόθεση του να πραγματοποιήσει «δημοψήφισμα στη Λέσβο για τον Καλλικράτη», επανέλαβε ο Δημήτρης Βουνάτσος, αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του δημάρχου Λέσβου, του μεγαλύτερου γεωγραφικά Δήμου της Λέσβου. «Θα πρέπει να έχουμε τη γνώμη των συμπολιτών μας για τον Καλλικράτη», είπε χαρακτηριστικά.

    Η εκλογική βραδιά εξελίχθηκε σε περίπατο για τον ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Βουνάτσο, που κατάφερε όχι μόνο να «σβήσει» τη διαφορά των τριών μονάδων που είχε απο τον συνυποψήφιό του, υποστηριζόμενο από τη ΝΔ, στον πρώτο γύρο, αλλά και να επικρατήσει με διαφορά 15 μονάδων. Επικράτησε του αντιπάλου του σε όλους τους Δήμους της Λέσβου με μεγάλη διαφορά. Έχοντας περιοριστεί στον α' γύρο στο 28,93% κατάφερε στο δεύτερο γύρο να ενισχυθεί εντυπωσιακά φθάνοντας στο 56,40% . Από την άλλη μεριά, ο κ. Χατζηκομνηνός, αύξησε τη δύναμή του κατά πέντε μονάδες αγγίζοντας το 43,60% .

    «Στις δύσκολες στιγμές στον τόπο αυτό αξίζει μια καλύτερη τύχη. Θα κάνουμε τις υποσχέσεις μας πραγματικότητα. Μας τίμησαν οι συμπολίτες μας, θα πρέπει να είμαστε όμως συγκροτημένοι και να μπούμε από σήμερα κιόλας στην καθημερινότητα. Τα προβλήματα του νέου Δήμου που καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε είναι πολλά. Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η υπέρβαση έγινε, η αυτονομία έγινε. Οι πολίτες ξεπέρασαν τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές. Ώρα για δουλειά».

    Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο κ. Βουνάτσος, επισήμανε ότι η Λέσβος είναι ίσως ο μόνο Δήμος σε όλη τη χώρα, όπου αυτοδιοικητικός συνδυασμός πέτυχε τέτοιο αποτέλεσμα. «Με άκρατη σοβαρότητα και περίσκεψη, αντιμετωπίζουμε την επόμενη μέρα σαν μέρα ευθυνών που μας ανέθεσε ο κόσμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αλλά για αυτά τα δύσκολα είμαι εγώ, είναι ο συνδυασμός μας». 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου