Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 17:43:30

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Περιφερειάρχης ο Π. Ψωμιάδης και δήμαρχος ο Γ. Μπουτάρης
Περιφερειάρχης ο Π. Ψωμιάδης και δήμαρχος ο Γ. Μπουτάρης
Πηγή: Express.gr
Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών 2010 για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Με καταμετρημένο το 98,91% των εκλογικών τμημάτων (544 από τα 550) στις 00:30, ο Γιάννης Μπουτάρης λαμβάνει την πρώτη θέση με 51.598 ψήφους και ποσοστό 50,17%. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Γκιουλέκας λαμβάνει 51.246 ψήφους και 49,83%. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων, η πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος φέρνει νικητή τον Γιάννη Μπουτάρη με περίπου 150-200 ψήφους διαφορά.

«Η ΘEΣΣAΛONIKH πανηγυρίζει», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την ανάδειξη του σε περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Νικήσαμε το ψέμα και τη λάσπη από όπου και αν προέρχεται, είπε ο κ. Ψωμιάδης. Χαρακτηρίζοντας, δε, την επόμενη ημέρα των εκλογών ως «ημέρα ευθύνης, διεκδίκησης και ανάπτυξης», προέτρεψε τους πολίτες «να προτάξουμε τα πολλά που μας ενώνουν».

«Σήμερα η Μακεδονία μίλησε. Σήμερα η Μακεδονία ψήφισε. Ψήφισε περιφερειάρχη όλων των Μακεδόνων», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την εκλογή του.

«Η Μακεδονία, η Θεσσαλονίκη, πανηγυρίζει γιατί το φως διέλυσε την ομίχλη. Γιατί η αλήθεια, το ήθος, η αξιοπρέπεια νίκησαν το ψέμα, τη συκοφαντία, την αθλιότητα. Ιδιαίτερα νίκησαν τη λάσπη από όπου κι αν προέρχεται - και φυσικά έγιναν και λάθη», επισήμανε ο κ. Ψωμιάδης, ενώ είπε πως έχει τη δύναμη να ζητήσει «συγγνώμη» αν κάπου έφταιξε.

«Οι Μακεδόνες ψήφισαν τον Μακεδόνα της καρδιάς τους», επισήμανε ο κ. Ψωμιάδης και τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος οφείλει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές, ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε «ημέρα ευθύνης, διεκδίκησης και ανάπτυξης» και τόνισε ότι από την 1η Ιανουαρίου θα γίνει μια νέα αρχή.

«Oλοι μαζί, ενωμένοι σε μια γροθιά, να βάλουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και να προτάξουμε τα πολλά που μας ενώνουν», προέτρεψε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ο κ. Ψωμιάδης.

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου