Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 22:16:47

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Συναινετικοί εμφανίστηκαν οι νέοι περιφερειάρχες
Συναινετικοί εμφανίστηκαν οι νέοι περιφερειάρχες
Πηγή: Express.gr
ENΩTIKOI εμφανίστηκαν στις πρώτες δηλώσεις τους οι νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι πιάνουν δουλειά από «αύριο το πρωί».

Ο Γ. Σγουρός τόνισε ότι στην Περιφέρεια Αττικής δεν θα κυματίζει η κομματική σημαία και η διοίκησή της «δεν θα είναι κομματικό μετερίζι», αλλά τόπος δράσης και συνεργασίας. «Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα δουλειάς», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «από αύριο το πρωί πιάνουμε δουλειά».

«Συγχαίρω τον φίλο Γιάννη Σγουρό και του εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που οι πολίτες της Αττικής του εμπιστεύτηκαν. Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα με αξιοπρέπεια και ήθος, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα», δήλωσε ο Β. Κικίλιας. «Oταν ξεκινήσαμε κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, που στο πρόσωπό μου τόλμησε να βάλει τους νέους στο προσκήνιο. Αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου», επισήμανε, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα σταθεί δίπλα στους πολίτες στα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας, στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

 

Π. Τατούλης

 

«Σήμερα νίκησαν οι πολίτες, όλοι οι πολίτες. Σήμερα νίκησε ο Καλλικράτης. Σήμερα νίκησαν το καινούργιο, η ελπίδα, το όραμα που η Νέα Πελοπόννησος φέρνει μαζί της. Η υπέρβαση που εδώ και καιρό είχαν κάνει οι πολίτες, αποτυπώθηκε σήμερα στη μεγάλη μας νίκη», ανέφερε ο Π. Τατούλης.

«Δεσμευτήκαμε να κάνουμε την Πελοπόννησο μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, ένα πρότυπο τοπικής οικονομίας και το εννοούμε. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε τη δουλειά», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σήμερα ζούμε μια μοναδική ιστορική στιγμή, και θέλω να τονίσω το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ, κάνοντας τη δική τους κομματική υπέρβαση, στήριξαν την προσπάθεια του ανεξάρτητου συνδυασμού μας, όπως και οι ελευθερόφωνες Nεοδημοκράτες και όλοι οι πολίτες της Πελοποννήσου που μας εμπιστεύθηκαν».

 

Απ. Κατσιφάρας

 

«Αυτοί που μας ψήφισαν και όσοι επέλεξαν άλλους συνδυασμούς, αλλά και εκείνοι που διάλεξαν το λευκό, το άκυρο, την αποχή, είμαστε όλοι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, έχουμε όλοι το δικαίωμα στην πρόοδο, έχουμε όλοι λόγο και μερίδιο στο μέλλον του τόπου μας», είπε ο Απ. Κατσιφάρας.

«Θα πορευτούμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις», σημείωσε, «με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και σε όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου. Με διαρκή την προσπάθεια για σύνθεση και για τις ευρύτερες δυνατές, κάθε φορά, συναινέσεις. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο. Το δεύτερο στοιχείο που θα μας χαρακτηρίζει είναι η αταλάντευτη επιμονή στον κανόνα της πλήρους διαφάνειας σε όλες μας τις αποφάσεις, σε όλες μας τις πράξεις».

 

Κλ. Περγαντάς

 

«Η μάχη της Στερεάς κρίθηκε. Οι πολίτες ανέδειξαν τον συνδυασμό μας ως την πρώτη αιρετή περιφερειακή αρχή», δήλωσε ο Κλέαρχος Περγαντάς και συμπλήρωσε ότι «με σχέδιο, τόλμη, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα θα κάνουμε τη Στερεά Ελλάδα περιφέρεια - πρότυπο. Ευχαριστώ την κοινωνία των πολιτών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Θα ανταποκριθούμε απολύτως στα νέα μας καθήκοντα με συνέπεια, δουλειά και ήθος».

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου