Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 14:28:21

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Δέσμευση του νέου δημάρχου Γ. Καμίνη για «ασφαλή και βιώσιμη» Αθήνα
Δέσμευση του νέου δημάρχου Γ. Καμίνη για «ασφαλή και βιώσιμη» Αθήνα
Πηγή: Express.gr
ΠPΩTAΓΩNIΣTHΣ της χθεσινής αναμέτρησης στο Λεκανοπέδιο ήταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, που απέσπασε με την υποστήριξη του ΠΑΣΟK και της Δημοκρατικής Αριστεράς την πλειοψηφία στην πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες. Μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο νέος δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: «Φίλες και φίλοι κερδίσαμε, κερδίσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε την Αθήνα», προσθέτοντας ότι πρόκειται για νίκη των πολιτών που ελπίζουν και συμμετέχουν. «Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όσων δεν μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο αλλά στον δεύτερο, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όσων δεν μας ψήφισαν ούτε στον πρώτο γύρο ούτε στον δεύτερο, αλλά μας ενώνει το μέλλον αυτής της πόλης». Ο κ. Καμίνης υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε για μία ασφαλή και βιώσιμη Αθήνα. «Από αύριο έχουμε να κάνουμε πολλά», τόνισε, ανακοινώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει να δει τον απερχόμενο δήμαρχο για να ενημερωθεί για τα του δήμου. Ο απερχόμενος δήμαρχος Νικ. Κακλαμάνης, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και όσους τον υποστήριξαν, δήλωσε ότι «στον βαθμό που θα χρειαστεί τη βοήθειά μου είναι αυτονόητο ότι θα του την προσφέρω».

 

 

Β. Μιχαλολιάκος:

«Κέρδισε ο Πειραιάς»

 

Την ανατροπή πέτυχε στον Δήμο Πειραιά και ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο νέος δήμαρχος Πειραιά, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, δήλωσε ότι θα επιχειρήσει τη μεγίστη δυνατή συναίνεση πριν από κάθε απόφαση, τη μέγιστη δυνατή διαβούλευση με όλους τους συνδυασμούς και με τους φορείς της πόλης. «Μας περιμένει σπουδαίο έργο», δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μάλιστα σε συνθήματα των οπαδών της Ν.Δ. απάντησε ότι «δεν κέρδισε η Νέα Δημοκρατία αλλά ο Πειραιάς».

 

 

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου