Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 11:40:31

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εκλογές 2010 arrow Καμίνης στην Αθήνα, Μιχαλολιάκος σε Πειραιά, Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη
Καμίνης στην Αθήνα, Μιχαλολιάκος σε Πειραιά, Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη
Πηγή: Express.gr
Για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 20 χρόνια ο Δήμος Αθηναίων αλλάζει χρώμα και από γαλάζιος γίνεται πράσινος. Ο απερχόμενος δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης παραδέχθηκε την ήττα του: "Στις δύσκολες στιγμές που θα ακολουθήσουν εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στον κ.Καμίνη. Στον βαθμό που θα χρειαστεί την βοήθειά μου θα του την προσφέρω γιατί δεν θα πάψω ποτέ να αγαπάω την πόλη μου. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηναίων και τους συνεργάτες μου. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που δεν με χαροποιεί. Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 50% των συμπολιτών μου που με τίμησαν με την ψήφο τους", είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής ο κ. Καμίνης σε 629 από τα 1.179 εκλογικά τμήματα βρίσκεται μπροστά με ποσοστό 52,16% ενώ ο κ. Κακλαμάνης λαμβάνει ποσοστό 47,84%.

Στον Πειραιά
Εκλέγεται ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα απο το 18,11% των εκλογικών τμημάτων. Πάνω απο 60% η αποχή.

Με καταμετρημένες τις ψήφους στα 71 από τα 392 εκλογικά τμήματα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Μιχαλολιάκος λαμβάνει ποσοστό 52,28% και ακολουθεί ο Γιάννης Μίχας με ποσοστό 47,72%.

Στην Θεσσαλονίκη
Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών 2010 για τον δήμο της  Θεσσαλονίκης. Με καταμετρημένο 98,91% των εκλογικών τμημάτων (544 από τα 550) στις 00:30 το πρωϊ της Δευτέρας 15-11-2010, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Μπουτάρης λαμβάνει την πρώτη θέση με 51.598 ψήφους και ποσοστό 50,17%. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας λαμβάνει 51.246 ψήφους και 49,83%. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων, η πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος φέρνει νικητή τον Γιάννη Μπουτάρη με περίπου 300 ψήφους διαφορά.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου