Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 10:00:34

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών τα στοιχεία 1.326 λογιστών
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών τα στοιχεία 1.326 λογιστών
Πηγή: Express.gr
Tα στοιχεία 1.326 φυσικών προσώπων διαβιβάστηκαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα οποία, ενώ διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο TAXISNET ως λογιστές, δεν διαθέτουν την επαγγελματική ταυτότητα λογιστή. Δηλαδή δεν έχουν ελεγχθεί, ούτε πιστοποιηθεί. Τα ίδια στοιχεία απεστάλησαν και στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές και διοικητικές ευθύνες από όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Εσόδων, κ. Θ. Θεοχάρη και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ. Γ. Κυδωνάκη.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι «τα στοιχεία προέκυψαν από την ηλεκτρονική διασταύρωση του αρχείου των ενεργών λογιστών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με το TAXISNET, μετά από άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Συγχαίρω το Οικονομικό Επιμελητήριο για τις ενέργειές του», είπε.

«Στόχος είναι να προστατέψουμε τόσο τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις, όσο και το δημόσιο συμφέρον από τη δραστηριότητα ατόμων που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Επίσης θεωρούμε πολύ σημαντική τη διερεύνηση πιθανών αμελειών ή σκόπιμων ενεργειών στελεχών της δημόσιας διοίκησης κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Από τη σχετική έρευνα και εφόσον προκύψουν θεσμικά ή νομικά κενά, το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στο μέτρο που του αναλογεί, θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την κάλυψή τους» πρόσθεσε.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου