Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 01:39:22

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Έως 17 και 28 Ιουνίου η υποβολή δηλώσεων από ΟΕ, ΕΕ κ.τ.λ. και ΑΕ, ΕΠΕ αντίστοιχα
Έως 17 και 28 Ιουνίου η υποβολή δηλώσεων από ΟΕ, ΕΕ κ.τ.λ. και ΑΕ, ΕΠΕ αντίστοιχα
Πηγή: Express.gr
 ΠΑΡΑΤΑΣΗ της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των επιχειρήσεων χορηγεί το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γεωργίου Μαυραγάνη παρατείνεται μέχρι και την 17η Ιουνίου 2013 η προθεσμία (λήγει 31 Μαΐου 2013) υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (ΟΕ, ΕΕ κ.τ.λ.), που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ισχύει και για τις εταιρίες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στη ΔΟΥ, εκτός αυτών που προβλέπεται κατά περίπτωση ειδικότερη προθεσμία από τις διατάξεις του άρθρου 64 του ΚΦΕ (περιπτώσεις δ΄, ε΄ και στ΄ της παραγράφου 1).

Επίσης παρατείνεται μέχρι και την 28η Ιουνίου 2013 η προθεσμία (που λήγει 31 Μαΐου 2013) υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που ορίζεται με την περίπτωση α'Α της παραγράφου 2 του άρθρου 107 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα της παραγράφου 1 του άρθρου 101 του ν. 2238/1994 (ΑΕ, ΕΠΕ κ.λπ.).
Η προθεσμία ισχύει και για τα νομικά πρόσωπα που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στη ΔΟΥ.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου