Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 02:00:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Φορολογικό νομοσχέδιο: Νομοτεχνικές βελτιώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Φορολογικό νομοσχέδιο: Νομοτεχνικές βελτιώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Πηγή: Express.gr
 Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα διευκρινίζει το πλαίσιο μετάβασης των ελευθέρων επαγγελματιών από τον παλιό Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων στο νέο Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Στοιχείων, επιφέρει ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάννης, όπως ανακοίνωσε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Επειδή έχει δημιουργηθεί ένα θέμα – γράφεται ότι ορισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες εξαιρούνται από κάποιες υποχρεώσεις – θα ήθελα να διευκρινίσω ότι από τη μετάβαση από τον παλιό Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων στο νέο Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, υπήρχαν κάποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν και οποιοδήποτε κενό κλείνει με νομοτεχνική ρύθμιση –βελτίωση που φέρνουμε, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάποιοι εξαιρούνται από τις υποχρεώσεις τους», ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης και συμπλήρωσε:

«Τόσο ο υπουργός, όσο και εγώ, είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι σε θέματα φοροδιαφυγής και σε θέματα που μπορεί να προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υποχρεώσεων των φορολογουμένων. Συνεπώς, οποιοδήποτε ζήτημα έχει προκληθεί από τη μετάβαση από τον ένα Κώδικα στον άλλο, κλείνει με νομοτεχνική βελτίωση που φέρνουμε σήμερα».

Το νομοσχέδιο βρίσκεται στη φάση της δεύτερης ανάγνωσής του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου