Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 01:40:11

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Με υπογραφή Στουρνάρα η επιστροφή ποσών άνω των 300.000 ευρώ
Με υπογραφή Στουρνάρα η επιστροφή ποσών άνω των 300.000 ευρώ
Πηγή: Express.gr
ΣΤΟΝ υπουργό Οικονομικών ανήκει η τελική υπογραφή για την επιστροφή ποσών άνω των 300.000 ευρώ τα οποία οφείλει το ελληνικό Δημόσιο σε ιδιώτες ή εταιρίες. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, σε έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, διευκρινίζει ότι για ποσά έως 300.000 ευρώ αρμόδιος για την έγκριση των επιστροφών αυτών είναι ο προϊστάμενος της ΔΥΟ, ενώ για μεγαλύτερα ποσά οι εν λόγω φάκελοι υποβάλλονται στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων από τις αρμόδιες ΔΟΥ και αφού τύχουν σχετικής επεξεργασίας και ελέγχου πληρότητας ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προωθείται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας σχέδιο απόφασης έγκρισης επιστροφής στον υπουργό Οικονομικών για την τελική υπογραφή και σύμφωνα με την κατά μήνα εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού.

Είχε προηγηθεί ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με την οποία «επιχειρηματίες, στους οποίους οφείλει χρήματα το ελληνικό Δημόσιο, πλησιάζουν παράγοντες κομμάτων της συγκυβέρνησης ζητώντας τη μεσολάβησή τους για την άμεση εξόφλησή τους μετά τη λήψη της πολυαναμενόμενης δόσης του δανείου». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου