Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 02:36:32

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Τρεις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες «ανοίγει» η ΓΓΠΣ στο TAXISnet
Τρεις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες «ανοίγει» η ΓΓΠΣ στο TAXISnet
Πηγή: Express.gr
ΝΕΕΣ ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους φορολογούμενους εντάσσει στο αμέσως επόμενο διάστημα στο TAXISnet η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε οι πολίτες να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους χωρίς να απαιτείται να επισκέπτονται τις ΔΟΥ.

Πρόκειται για τις εξής ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

1. Πληρωμή οποιασδήποτε βεβαιωμένης μη ρυθμισμένης οφειλής στο σύνολό της ή μέρος αυτής με όλα τα τραπεζικά προϊόντα (Νοέμβριος 2012). Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του να τυπώνει για όποια οφειλή θέλει και να την πληρώνει όποτε θέλει μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζά του, όπως στο γκισέ, σε ΑΤΜ, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (Web Banking, Phone Banking). Με τον ίδιο τρόπο θα μπορεί να πληρώνει και την δόση εφόσον έχει μπει σε διαδικασία ρύθμισης οφειλών.

2. Ηλεκτρονική υποβολή μισθωτηρίων ενοικίασης (Δεκέμβριος 2012). Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα μπορεί από τον υπολογιστή του να υποβάλει ηλεκτρονικά το μισθωτήριο και αυτόματα θα ενημερώνεται και ο ενοικιαστής με το περιεχόμενο του μισθωτηρίου.

3. Αγορά παραβόλου για κάθε χρήση με όλα τα τραπεζικά προϊόντα (Ιανουάριος 2013). Ο πολίτης θα μπορεί στον υπολογιστή του να επιλέγει το παράβολο που χρειάζεται σε κάποια υπηρεσία, να τυπώνει έναν κωδικό με το αντίστοιχο ποσό και να αγοράζει το παράβολο μέσα από τα προϊόντα πληρωμής που υποστηρίζει η τράπεζά του, στο γκισέ, σε ΑΤΜ, στο Web Banking. Με τον κωδικό και μόνο θα πηγαίνει στην υπηρεσία που θέλει να χρησιμοποιήσει το παράβολο, η οποία στη συνέχεια μέσα από τον υπολογιστή της θα διαπιστώνει την εξόφληση του παραβόλου. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου