Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 02:00:38

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογία 2014 arrow Παράταση για φορολογική ενημερότητα των Α.Ε.Ε. που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα
Παράταση για φορολογική ενημερότητα των Α.Ε.Ε. που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα
Πηγή: Express.gr

Τροπολογία με την οποία δίνεται παράταση ενός μήνα στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας των ΠΑΕ, κατατέθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με την τροπολογία, «ρυθμίζεται ο χρόνος υποβολής της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας εκ μέρους των Αθλητικών Ανώνυμων Εταιρών (Α.Α.Ε.) και των Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να δικαιούνται συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013».

Ειδικότερα, προτείνεται η υποβολή των συγκεκριμένων στοιχείων μέσα σε ένα μήνα, από την έναρξη του πρωταθλήματος, αντί πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου που ισχύει σήμερα.

Στην τροπολογία ορίζεται ότι:

«Οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες και τα Τμήματα Αμειβόμενων Αθλητών που δικαιούνται συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αποκλειστικά για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 μπορούν να προσκομίζουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) εντός προθεσμίας ενός μηνός από την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος».

Όπως τονίζεται στην αιτιολογική έκθεση, «δεδομένου ότι υπάρχει αδήριτη ανάγκη ομαλής έναρξης και εύρυθμης λειτουργίας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων κρίνεται απαραίτητο να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα»

Η τροπολογία έχει κατατεθεί στον νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα ειρηνοδικεία που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη. 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου